Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Dimarts 25 d’abril, diverses persones a títol individual i membres d'organitzacions polítiques i sindicals, entitats culturals i col·lectius socials, han decidit constituir la Campanya Diguem NO amb l’objectiu de demanar el vot pel NO al referèndum de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

La Campanya Diguem NO neix per aglutinar el màxim de sensibilitats al voltant del rebuig de la proposta de nou text estatutari i impedir que s’aprovi. El eixos que uneixen les persones i els col·lectius i que, conseqüentment, articularan el discurs de la Campanya Diguem NO són els següents:
-Autodeterminació
-Som una nació
-Països Catalans
-Drets socials

La Campanya Diguem NO compta amb el suport de la Plataforma pel Dret de Decidir, que va acordar posicionar-se i fer campanya activa contra el sí i assumir les diferents opcions de vot que expressen aquest rebuig.

La Campanya Diguem NO anuncia que dijous 4 de maig realitzarà una roda de premsa pública per donar a conèixer les activitats que es duran a terme i els suports personals i col·lectius amb què compta.

Finalment, la Campanya Diguem NO fa una crida a la participació i a la implicació de totes les persones i entitats col·lectives i, especialment, a la creació de comitès de suport oberts que defensin el NO arreu del territori.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
tombem aquest estatutet de fireta !

guanyarem !
No, sempre no!
26 abr 2006
El no del PP a Espanya és més sí a Catalunya. El sí migrat del PSC, CiU i IC amb això en resta reforçat. Igualment el reforça la caverna mediàtica socio-vergent.
El vot nul no és vàlid, per tant reforça el sí (no es pot donar per gauanyador el sí, de cap manera, abans de començar).
Només resten el no i, inclús, el blanc per treure tant per cent al sí.
A més, el 19 de juny amb el no a la butxaca (i una bona participació), qui en resta descol·locat a Catalunya (i a Espanya)? El PP sempre, però sobretot els socialistes espanyols i els convergents.
Segur que amb un no comença la transició catalana cap a la sobirania. És el meu modest parer.
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Endavant amb la campanya pel no!!!!!!! No als estatuts, autodeterminació!!! Seria bo que tota l'esquerra independentista es mobilitzés pel no i així si per fi, ser un referent a la societat catalana!!!!
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
A veure, algú podria explicar si aquesta campanya té alguna cosa a veure amb el comunicat d'Endavant? I també, qui hi ha al darrera d'aquest comunicat?

(Personalment, estic content que es vagi construïnt una opció pel No. Però, carai, això és molt confús!)
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
crec que si saps llegir bé el comunicat i el que ha passat dins la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) (empat entre l'opció No i opció vot nul), tindràs la resposta: totes les persones i col·lectius que s'ha posicionat pel No dins la PDD engegaran aquesta campanya. Des d'Endavant, més que oficialment, han llançat (o algú ha llançat) el text aquest del que parleu, vaja, que ha mogut fitxa per veure que fer posicionar a la resta, inclosa la CUA, que se suposa que acabarà decidint-se també per l'opció No. I si això afegim els sectors crítics d'ERC, ICV i EUiA a favor del dret a decidir (autodeterminació) ja tens una possible composició d'aquesta plataforma pel No.

Planes web com la de Revolta Global, ja s'han fet ressò d'aquest mateix comunicat i ja estan publicitant un "Per un NO catalanista i d'esquerres. No a l'Estatut de la Moncloa"

Vaja, que el bloc de NO s'està configurant i esperem que sigui sòlid. Diguem no!!
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Jo votaré que Si.
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Llombriu, el comunicat diu:

"La Campanya Diguem NO anuncia que dijous 4 de maig realitzarà una roda de premsa pública per donar a conèixer les activitats que es duran a terme i els suports personals i col·lectius amb què compta."

Aleshores ho sabrem, tot i que no calgui molta imaginació (com la imaginació de que disposa "un").

salut!
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
vols dir independent del pp, no? que et faràs tu papereta amb el "si" condicional. Quan fas la roda de premsa per presentar la teva campanya pel "si" condicional? O volies dir "sí" afirmatiu (es diferencia de l'altra perquè la ratlleta substitueix el punt)? Igualment continues essent un independent del PP. Vinga!
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Hem d'omplir el principat de Catalunya amb la nostra futura campanya pel NO i explicar que el nul no fa res contra el sí, que el nul és per tant un sí crític, i que qui no vulgui l'estatut ha de votar No per força!
Hem de fer-nos veure, que es vegi que no sols el PP demana el No.
Si perd el sí... l'espanyolisme i el botifleram perdran la partida per un cop
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
Pengem senyeres i estelades al balcó amb el lema "DIGUEM NO!" Què els polítics i els mitjans de comunicació sàpiguen de qui és el NO.
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
El document d'endavant demanant el NO ha estat una filtració, encara que el document si que era d'endavant, aquest era intern a l'espera del que decidís la CUA i la resta de l'EI. És a dir, endavant havia decidit el comunicat pel NO si la CUA anava pel NO també, en cas que no ho faci ja es veurà. en tot cas aquest comunicat encara no era oficial ni dons d'endavant.
Endavant amb la unitat popular, endavant amb la CUA, DIGUEM NO!!!
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
26 abr 2006
la campanya del diguem NO és més àmplia, hi ha gent de la Plataforma pel Dret a decidir, de diferents partits i fons i tot membres crítics d'algun partit parlamentari, però també hi participen Endavant, gent de la CUA i gent de l'esquerra independentista
Re: [ Estatut ] Neix la campanya "Diguem NO"
05 mai 2006
Caldria formar comitès de suport locals tant a barris com a viles, amb el màxim posible d´agents socials, com d´entitats i societat civil.
Amb aquest referendum ens la juguem, un porcentatge elevat del no, ens permetria poder marcar una estratègia unitària, (no nomès d´organitzacions polítiques) per tirar endevant una forta campanya, cap a una consulta popular per l´autodeterminació. Sempre em de mirar més lluny, amb visió política, per endegar propostes que ens portin a concentrar forces cap a un projecte rupturista.
"Diguem NO"
09 mai 2006
digue'm nooooorrr.
signat: jose mª aznar
Sindicato Sindicat