Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Entrevista :: mitjans i manipulació
Posa-li banyes!
24 abr 2006
Manifest de la campanya per un Tercer Sector de l'Audiovisual
POSA-LI BANYES
AL NOU MODEL DE TELEVISIÓ!

Quantes hores mires la televisió? I no repeteixes sovint que no fan res de bo? Diuen que mirar la caixa “tonta� és la segona activitat a la que dediquem més hores, a part de dormir. Per què caixa “tonta�? Qui hi ha darrera de les televisions? No podria servir com una veritable eina de comunicació entre les persones? A partir d’ara tindrem més de 30 canals en obert. Però..., això canviarà alguna cosa? No! Gràcies a la nova Llei de l’Audiovisual del Parlament Català, el pastís se’l reparteixen els de sempre: administracions i empreses privades(més info a www.okupemlesones.org).

Posa-li banyes!
Fins ara, i gràcies a més de 140 col•lectius, hem aconseguit crear una televisió lliure i comunitària a Catalunya, LaTele. Però ara que la Generalitat donarà les llicències per a televisions locals no tindrà en compte el Tercer Sector. És a dir, no tindrà en compte les televisions de la societat civil, de les ONG, d’associacions, de col•lectius de base, de plataformes...
Al juny amenacen amb tancar LaTele, un projecte col•lectiu amb més d’un any de vida, que haurà de seguir amb els seus projectes malgrat l’amenaça de sancions.
Posa-li banyes!
Quina és la seva democràcia? La ciutadania no tindrem el dret (de tot/es) a disposar d’un espai a les ones radioelèctriques. Per això reivindiquem un Tercer Sector per produir i difondre els nostres continguts sense intermediaris. On aprendre a crear un model de televisió diferent entre tots/es, on comunicar-nos realment, i on poder reflectir la nostra realitat social.
Pots sintonitzar LaTele al canal 52. Et serà més fàcil amb una antena de les de "banyes", si vius entre Pl. Espanya i la Pl. de les Glòries. Busca després del Canal Plus i abans de Teletaxi. Però no t'acontentis amb veure-la, participa-hi.
Posa les banyes al teu televisor i acompanya’ns a LaTele, al canal 52 d’UHF. Posa les banyes al monopoli televisiu dels polítics i les empreses i reclama el Tercer Sector de l’Audiovisual!

DE L’ABRIL AL JUNY POSEM-NOS LES BANYES PER UNA NOVA TELEVISIÓ!
Si vols més informació: www.okupemlesones.org

Aquest és un manifest per reclamar uns mitjans de comunicació de la societat civil, per reclamar un Tercer Sector Audiovisual. Davant l’amenaça de tancament de LaTele, hem de pressionar a l’administració per tal que no facin desaparèixer aquest incipient Tercer Sector Audiovisual.

Per això demanem que t’adhereixis a aquest manifest. Per fer-ho només cal que ens reenviïs aquest missatge a mitjanspropis ARROBA moviments.net

Fes-ne la màxima difusió! Salut i continuem en contacte!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more