Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat d'Endavant sobre els Tres de Gràcia
24 abr 2006
Comunicat d'Endavant sobre l'arxiu del cas dels Tres de Gràcia
Aquest mes d'abril fa exactament 4 anys que els tres joves de Gràcia, dos d'ells militants d'Endavant, van ser detinguts per la policia espanyola. Avui, finalment, hem sapigut que la fiscalia de l'Audiència Nacional ha decidit no processar als Tres de Gràcia.

En un dels casos més clars de persecució policial i criminalització de les opcions polítiques rupturistes dels últims temps, hem patit 4 llargs anys d'embolics judicials, de recursos, d'anar i tornar el cas de la justícia ordinària a l'Audiència Nacional... però també han estat 4 anys de lluita, manifestacions i solidaritat.

Des d'Endavant volem felicitar a la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia per haver centralitzat i coordinat la campanya de suport als Tres de Gràcia, però també a totes aquelles persones i col.lectius que des d'arreu del país hi han participat, han fet arribar mostres de solidaritat, en definitiva, han lluitat per la seva absolució. I sobretot, volem fer arribar una càlida mostra de suport i una felicitació als nostres companys encausats en aquest cas.

L'experiència ens demostra, un cop més, que la lluita és l'únic camí.


Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional
Països Catalans, 24 d'abril del 2006
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.tresdegracia.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat