Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Manifest del May day a Santa Coloma de Gramenet
24 abr 2006
Manifest de la manifestació que es fàra el dia 28 d'abril. A les 19'30h a la Plaça de la Vila de Sta. Coloma. LA parada de metro més propera es Santa Coloma. Linia 1
MANIFEST MAY DAY 2006

:     El origen del primero de mayo se remonta al año 1886 en la ciudad de Chicago, tras la brutal represión de una manifestación obrera y procesos posteriores donde varios obreros fueron asesinados en nombre del estado y del capital. Su “delitoâ€?, luchar por la libertad.
En el día de hoy aun nos vemos obligados a seguir luchando por nuestros derechos:

-A seguir luchando contra un sistema laboral que cada vez da más importancia a los beneficios económicos que a las condiciones de los trabajadores, su nivel de vida o el medio ambiente.
Un sistema laboral que no duda en explotar a los trabajadores, ensañándose sobretodo en la población inmigrante aun más si no tienen papeles.
Un sistema laboral en el que los despidos masivos y las deslocalizaciones son cada vez más frecuentes. Un caso claro lo encontramos con los 660 trabajadores despedidos por SEAT, con la complicidad del comité de empresa formado mayoritariamente por CCOO y UGT que pactaron los despidos con la empresa aun habiendo tenido esta beneficios el año anterior.
-A seguir luchando por una vivienda digna y a un precio asequible sin tener que hipotecar nuestra vida ni la de nuestros hijos.
Por eso CULPAMOS:
A las IMMOBILIARIAS y a las CONSTRUCTORAS, por aprovecharse de esta necesidad básica, promoviendo la burbuja inmobiliaria.
A las INSTITUCIONES PUBLICAS, sobretodo en el ámbito local por permitirlo e incluso por promoverlo, como ha estado pasando en nuestra ciudad en estos últimos años, en los que el AYUNTAMIENTO ha estado dando más importancia a la construcción de pisos (de los cuales un pequeño porcentaje son pisos de protección y el resto de venda libre), rascacielos, hoteles y equipamientos innecesarios como centros comerciales o grandes salas de cine, olvidándose de las necesidades que tiene la ciudad de nuevas escuelas, casales para jóvenes y para la tercera edad así como de zonas verdes reales. Y cuando se consigue que el ayuntamiento construya unas instalaciones necesarias como pueden ser las pistas de atletismo no se les ocurre otra idea que construirlo en el lugar en el que ya existe la Escuela Oficial de Idiomas.
-A seguir luchando por nuestra salud. Por que no queremos vivir/convivir con la radiación de las grandes antenas de telefonía y radio, que aunque oficialmente no se reconoce su peligro, hay muchos estudios independientes que dicen que son perjudiciales.
-A seguir luchando por la libertad de expresión, para que los movimientos sociales podamos difundir nuestra tarea, para que las empresas privadas no ocupen sistemáticamente los espacios exclusivos de las entidades, Y SIN SER MULTADOS por ello. Mientras, por otra banda, el Ayuntamiento SI que penaliza a las entidades cuando estas se ven obligadas a poner carteles fuera de los lugares permitidos, perjudicando de esta manera a la ya escasa economía de las entidades y disminuyendo así su capacidad de movimiento.

Por eso decimos:

INC�VICA ÉS LA PRECARIETAT LABORAL I ESTUDIANTIL, L’ACOMIADAMENT LLIURE, L’ESPECULACIÓ, ELS 660 ACOMIADAMENTS DE SEAT, LES ANTENES RADIOACTIVES, LA REPRESSIÓ DE LES ORDENANCES DE NETEJA, EL CONTROL I LA REPRESSSIÓ POLICIAL.

¡¡¡¡¡¡¡QUE NO T’ENGANYIN !!!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest del May day a Santa Coloma de Gramenet
24 abr 2006
MANIFEST 1r de Maig 2006: MAY DAY!

:     L’ origen del primer de maig es remunta a l’any 1886 a la ciutat de Chicago, rere la brutal repressió patida a una manifestació obrera i processos posteriors, on varis obrers van ser assassinats en nom de l’Estat i del capital. El seu “delicteâ€?... lluitar per la llibertat.

En el dia d’avui encara ens veiem obligades a continuar lluitant pels nostres drets:

- A continuar lluitant contra un sistema laboral que cada cop dona més importància als beneficis econòmics que a les condicions de les treballadores i estudiants, el seu nivell de vida o el medi ambient.
Un sistema laboral que no dubta en explotar a les i els treballadors, encarnant-se sobretot en la població immigrant, encara més si no tenen papers.
Un sistema laboral en el que els acomiadaments abusius i les deslocalitzacions són cada cop més freqüents. Un cas clar el trobem amb els 660 treballadors acomiadats per SEAT, amb la complicitat del comitè d’empresa format majoritàriament per CCOO i UGT, que pactaren els acomiadaments amb l’empresa encara havent tingut aquesta beneficis l’any anterior.
-A continuar lluitant per una vivenda digna i a un preu assequible sense haver d’hipotecar la nostra vida ni la de les nostres filles.
Per això, CULPEM:
A les IMMOBILIÀRIES i a les CONSTRUCTORES, per aprofitar-se d’aquesta necessitat bàsica, promovent la bombolla immobiliària.
A les INSTITUCIONS PÚBLIQUES, sobretot en l’àmbit local per permetre-ho i inclòs per promoure-ho, com ha estat passant a la nostra ciutat en aquests últims anys, en els que l’AJUNTAMENT ha estat donant més importància a la construcció de pisos (dels quals un petit percentatge són pisos de protecció i la resta de venda lliure), gratacels, hotels i equipaments innecessaris com ara centres comercials o grans sales de cinema, oblidant-se de les necessitats que té la ciutat de noves escoles, casals per a joves i per a la tercera edat, així com de zones verdes reals. I, quan s’aconsegueix que l’ajuntament construeixi unes instal·lacions necessàries com poden ser les pistes d’atletisme, no tenen cap més idea que construir-les en el lloc on ja existeix l’Escola Oficial d’Idiomes, precaritzant així més la situació dels i les estudiants.
-A continuar lluitant per la nostra salut. Per què no volem viure/conviure amb la radiació de les grans antenes de telefonia i ràdio, que encara que oficialment no es reconeix el seu perill, hi ha molts estudis independents que diuen que són perjudicials.
-A continuar lluitant per la llibertat d’expressió, per a que els moviments socials puguem difondre les nostres tasques, per a que les empreses privades no ocupin sistemàticament els espais exclusius de les entitats, I SENSE ÈSSER MULTADES per fer-ho. Mentre, per altra banda, l’Ajuntament SI que penalitza a les entitats i les persones quan aquestes es veuen obligades a posar cartells fora dels llocs permesos, perjudicant d’aquesta manera a la ja escassa economia de les entitats i reduint així la seva capacitat de moviment.

Per això diem:

INC�VICA ÉS LA PRECARIETAT LABORAL I ESTUDIANTIL, L’ACOMIADAMENT LLIURE, L’ESPECULACIÓ, ELS 660 ACOMIADAMENTS DE SEAT, LES ANTENES RADIOACTIVES, LA REPRESSIÓ DE LES ORDENANCES DE NETEJA, EL CONTROL I LA REPRESSSIÓ POLICIAL.

¡¡¡¡¡¡¡QUE NO T’ENGANYIN !!!!!!!
Re: Manifest del May day a Santa Coloma de Gramenet
26 abr 2006
allà ens veiem
Sindicato Sindicat