Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Corbacho inunda les entitats de l’andalusisme espanyolista
23 abr 2006
L’Ajuntament de l’Hospitalet no s’està per romanços a l’hora de subvencionar (untar, en llenguatge popular) les organitzacions andalusos espanyolistes que operen a Catalunya. El fet és que l’Ajuntament de l’Hospitalet va concedir ni més ni menys que 13 milions de les antigues pessetes a la Coordinadora d’Entitats Andaluses de la ciutat per celebrar la setmana cultural andalusa. l’Ajuntament de l’Hospitalet va concedir zero euros (zero de les antigues pessetes) a les activitats de la Coordinadora d’Associacons per la Llengua (indígena). A més, el Corbacho va negar-se a cedir fins fa res un local a la Colla Jove de la vila, la qual havia d’assajar els castells al mig del carrer. Per cert, el mateix lloc on assaja la Colla de Diables.

L’Ajuntament de l’Hospitalet no s’està per romanços a l’hora de subvencionar (untar, en llenguatge popular) les organitzacions andalusos espanyolistes que operen a Catalunya. Quan es tracta de fomentar i cuidar el sentiment de nostàlgia i diferenciació d’una part de la població, cap administració és més eficient que la institució que presideix Celestino Corbacho, campió de la multiculturalitat i defensor de les minories (excepte l’autòctona, clar).

El fet és que l’Ajuntament de l’Hospitalet va concedir ni més ni menys que 13 milions de les antigues pessetes a la Coordinadora d’Entitats Andaluses de la ciutat per celebrar la setmana cultural andalusa.

La cosa no va quedar en això, sinó que el consistori també va oferir de manera gratuïta el recinte firal de La Farga i, com a colofó de tot plegat, va pagar un sopar de luxe a totes les autoritats i dirigents de les organitzacions andaluses, entre els quals el delinqüent Josep Maria Sala (i no ho diu Busot, sino la Justícia).

Es dóna el fet que tot plegat va ser organitzat per un tal Paco Pegalajar, president de la Coordinadora esmentada i mà dreta d’un altre conegut personatge, el mític Francisco García Prieto, líder a la nefasta Fecac.

A tall d’exemple, Busot pot confirmar que l’Ajuntament de l’Hospitalet va concedir zero euros (zero de les antigues pessetes) a les activitats de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua. A més, el Corbacho va negar-se a cedir fins fa res un local a la Colla Jove de la vila, la qual havia d’assajar els castells al mig del carrer. Per cert, el mateix lloc on assaja la Colla de Diables.

Celestino Corbacho, quin clàssic. Segur que ell anava amb els cowboys contra els indis

Mira també:
http://www.altresandalusos.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Corbacho inunda les entitats de l’andalusisme espanyolista
24 abr 2006
pouytos espanyolets
Re: Corbacho inunda les entitats de l’andalusisme espanyolista
24 abr 2006
corbachos

bustos

prietos salas
Re: Corbacho inunda les entitats de l’andalusisme espanyolista
24 abr 2006
osti el que falta pel "duru" discriminació a favor del andalusos espanyolistes que porten un tou d'anys aqui i no s'han preocupat d'apendre la llengua indígena del territori que els ha acollit!!!! els castellers i els diables són una tradició d'aqui i també haurien de dispossar de locals d'assaig

boicot a les fires d'abril organitzades a Catalunya!!!!!

I comencem a celebrar l'Aberri Eguna!!!!!! que de Bascos també en tenim en aquesta terra
Sindicato Sindicat