Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Concert solidari al Toxics
22 abr 2006
Avalots, i Kamarada Kalashnikov al C:S:O: Toxics de Korneya.
El preu de l'entrada es de 3 eurus
Avui dissabte 22, a partir de les 22:00 al centre social Toxics de Korneya, hi ha un concert solidari amb els presos politics catalans, hi actuaran Avalots, i Kamarada Kalashnikov, posteriorment hi haura musica fins a les 6.

El preu de l'entrada es de 3 eurus

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert solidari al Toxics
22 abr 2006
una pregunta, tincs un dubte

els presos llibertaris també son considerats presos politics catalans?

o nomes es considera presos politics catalans als procesats per col-laboració amb ETA?

si algu m'ho pot aclarir gracies i saluti
Re: Concert solidari al Toxics
22 abr 2006
home!
Jo considero presos politics a tothom que lluiti contra el sistema establert. No em fa res si es llibertari, indepe, autonom, comunero o el que sigui. Sempre que el seu objectiu sigui enderrocar el sistema capitalista i per una societat igualitaria i sense classe.
La teva pregunta es un xic ingenua. No tots els presos catalans siguin llibertaris o no, tenen perque col.laborar amb ETA. Es mes la gran majoria estic segur que res tenen a veure amb l´ETA. Molts repressaliats d´ara son llibertaris i punt. D´altres es consideren patriotes catalans i lluiten per l´independencia de Catalunya.
A mi em dona igual. Tots els presos politics tenen el meu soport com a presos (i els socials tambe).Les diverses lluites i estrategies son al marge de tot quan es tracta de presos.
Salut i solidaritat.
Re: Concert solidari al Toxics
22 abr 2006
doncs per mi presos polítics catalans són tots akells presos k siguin ciutadans dels Països Catalans i hagin estat empresonats per motius polítics, per tenir unes idees revolucionàries, i akí hi entren presos ke es considerin independentistes, llibertaris, comunistes, o anarko-independentistes o comunistes-independentistes, és igual, el k és una llàstima és ke no es facin més campanyes i més col.laboracions amb els diferents col.lectius de suport a presos i preses polítiques de diferents tendències polítikes dins de l´eskerra revolucionària, pk Rescat no col.labora i fa campanya per l´AMNISTIA juntament amb el col.lectiu de suport als presos i preses anarkos, i viceversa, en temes antirepressius no hi ha d´haver recels ni mals rotllos, per exemple durant la Transició i el tardofrankisme es feien campanyes per l´AMNISTIA incloent a tot pres o presa política, pk ara no???!!
Pk a les marxes de torxes ke fa Rescat a moltes localitats catalanes no es convoquen conjuntament amb el col.lectiu de suport a presos anarkos per exemple!?

LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÃ?TIQUES CATALANES!!!

LLIBERTAT PRESES I PRESOS POL�TICS D´ARREU DEL MÓN!!

PRESÓ DEMOLICIÓ!!!

PER UN MÓN DE POBLES I PERSONES LLIURES!!!

CONSTRUIM LA UTOPIA!!
Re: Concert solidari al Toxics
22 abr 2006
Primer els presos anarkistes no es konsideren presos polítics catalans, son anarkistes, jo si ke els konsideru presos polítics.

Segon les marxes de torxes per ara son de reskat i els anarkistes no han participat, en alguns pobles si.

Tercer el Tomb antirrepressiu, està convocat per totes les organitzacions antirepressives, anarkistes, reskat, indepes.

ja es fan coses junts i esperem ke segueixi així per l'enemic és el mateix.

AMNISTIA PRESOS POLÃ?TICS
Sindicato Sindicat