Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CNT-Mercadona: Manifestació el dissabte - Primer mes en vaga!!
20 abr 2006

Aquest dissabte 22 d'abril, la CNT-AIT de Barcelona convoca una manifestació en recolçament als treballadors del Centre Logístic de Sant Sadurní d'Anoia, que estan en vaga indefinida.

El dissabte els treballadors faran el seu primer mes de vaga indefinida, i la CNT convoca per aquest mateix dia una jornada de lluita.

Pel matí manifestació, sortida a les 12h des de Plaça Universitat.

A continuació, celebrem un dinar popular al sindicat, del qual els beneficis aniran integrament per a la Caixa de Resistència. El menú constarà d'ensaladilla rusa, truita de patates, pà beguda i postres; el preu del bo és de 5 €. Per a facilitar l'organització de l'acte, preguem reserveu bo de dinar abans del dissabte. Podeu trucar al Sindicat i reservar bo de dinar, o bé enviar un correu electrònic.

Per la tarda, aprofitant la reunió de companys-es, anirem a alguns supermercats de Mercadona per ensenyar el nostre rebuig amb la política repressiva de Mercadona.

Per tot això, animem a tot el món a acudir a algun dels actes d'aquest dia de lluita, aquest dia de solidaritat. La vaga de Mercadona, està essent una vaga molt dura i es preveu llarga. La lluita per la readmissió dels acomiadats i el cessament de l'assetjament laboral i sindical, ha de ser la lluita de tots i totes. La solidaritat és la base de l'èxit.

¡AQUESTA VAGA ÉS JUSTA I DIGNA, I LA GUANYAREM!

¡RECOLÇA LA VAGA DE MERCADONA!

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/mercacoso

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: CNT-Mercadona: Manifestació el dissabte - Primer mes en vaga!!
20 abr 2006
RecolZa, no recolÇa.
Salut i sort.
Sindicato Sindicat