Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Sentada por una vivienda digna!
20 abr 2006
El domingo 14 de mayo a las cinco de la tarde se ha puesto en marcha una convocatoria en distintas ciudades de España para protestar por el precio de la vivienda.
bcnbo.jpg
Por una vivienda digna
Hola a todos.

Sé que este correo electrónico se puede parecer a muchos de los que circulan por la red pero no es cierto. Este correo está siendo enviado por toda España para reivindicar nuestros derechos. Hemos asistido durante el mes de marzo a la convocatoria de multitudinarios macrobotellones, esta convocatoria es diferente.

En Francia, los jóvenes protestan por la âmodificaciónâ? de los contratos basura. Muchas voces han sido las que se han quejado en este país porque los jóvenes no hacían nada. Pues bien, ¿se lo vamos a demostrar?


El domingo, 14 de Mayo a las 17:00 horas, sentada en
Barcelona: Plaça Catalunya
Madrid: Puerta del Sol

Consulta en http://www.escolar.net/wiki/index.php/Sentada_por_una_vivienda_digna
para ver la convocatoria en otras localidades

Queremos todos una vivienda digna, una vivienda en la que podamos vivir y fundar nuestras familias sin estar destinando más del 50% de nuestro sueldo para pagarla. Si de verdad te importa tu futuro⦠¿estarás allí sentado con tus colegas?

Esta convocatoria no ha sido convocada por ningún partido político, simplemente es la demostración de como la juventud española puede unirse para conseguir sus propósitos. Por eso se aconseja que no se lleven banderas que representen territorios o ideologías.

(Copiad y pegad el mensaje para que no se acumulen las direcciones, o poned las direcciones en CCO, pasadlo por móvil tambien para que llegue al mayor número posible de personas)

POR UNA VIVIENDA DIGNA, DIFUNDE ESTE MENSAJE, ¡¡PASALO!!
logosentada.jpg
Mira també:
http://www.escolar.net/wiki/index.php/Sentada_por_una_vivienda_digna

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sentada por una vivienda digna!
20 abr 2006
sembla que aquesta convocatòria va agafant una mica de forma. Tot i així, fora bo que hi haguès algun col·lectiu convocant o que difonès la sentada, no sigui que ens passi com a altres convocatòries que hi ha hagut recentment per internet, com per exemple les concentracions davant el consulat francès, que hi va haver més policies i premsa que manifestants. Apa, ens veiem a plaça catalunya el 14!!!

Salut i resistència!!
Re: Sentada por una vivienda digna!
20 abr 2006
Cal realment que algún col·lectiu se'n faci càrrec de la convocatòria?
No ho crec pas, és una convocatoria que ha sorgit de manera espontànea, si el que cal és difondre-la per això està el treball diari de cadascuna, per reenviar el mail, per parlar-ne a la feina, al carrer, al grup d'amics, al bar... per imprimir la convocatòria i penjar-la on calgui, potser juntament amb la Carta de Mesures Contra la Violència Inmobiliaria (és pot trobar facilment a Internet).
L'especulació inmobiliaria i la precarització de la feina són dos dels temes que més ens preocupen, aquesta data, junt amb el Mayday, són bons moments per fer-nos sentir. Aprofitem-ho, però fem la feina entre totes.
A més crec que ja hi ha algún colectiu que s'ha proposat difondreu (ja s`ha fet cartell i aquest és un bon senyal)

Ens veiem el dia 14.

Salut.
derecho a techo
20 abr 2006
banerderechoatecho.gif
17 horas plaá de l'ajuntament
Re: Sentada por una vivienda digna!
20 abr 2006
no cal k sen fagi carrec ningú, simplement staria bé k diversos colectius mostressin el seu suport, sense intencions partidistes i amb divergencies politiques.

Quelcom semblan a tot el tema d la mani pel dret a decidir, amb grups k donaven suport k no tenien res a veure tret del motiu per la convocatoria.
Re: Sentada por una vivienda digna!
20 abr 2006
endavant amb la sentada...això pinta bé, siguem constructius...
enviem aquest missatge a gent de colectius i assaciacions que coneguem, familiars i amics... és un tema que ens afecta a totes i tots, grans i petits...
el 14 de maig, tremolaran els especuladors!!!
Re: Sentada por una vivienda digna!
27 abr 2006
http://www.viviendadigna.org/?ver_noticia.php?id=3136
Sindicat