Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Montserrat Tura, a Gràcia el 26 d'abril
20 abr 2006
>El pròxim 26 d'abril serà la convidada del sopar que el col·lectiu organitza a Lluïsos

La consellera d'Interior, Montserrat Tura, serà la pròxima convidada dels sopars que periòdicament organitza el col·lectiu la 'Gràcia de les Tertúlies', segons ha pogut saber TRANSVERSAL WEB, col·laborador d'aquesta activitat. Tura, nascuda a Mollet del Vallès l'any 1954 és llicenciada en Medicina i Cirugia per la Universitat de Barcelona i va ser alcadessa de la seva població natal des de l'any 1987 fins 2003.

Aquesta no és la primera vegada que Tura visita Gràcia com a consellera, ja que el novembre de l'any passat va inaugurar la comissaria que els Mossos d'Esquadra tenen a Vallcarca. A l'estiu de 2005 la consellera d'Interior, que segueix amb fortalesa al capdavant d'aquesta conselleria, malgrat la remodelació del govern de la Generalitat, va entregar els nous carnets als militants socialistes en un acte a la seu del PSC a Torrent d'en Vidalet.

<b>Entrevista a Transversal Web</b>
TRANSVERSAL WEB va poder parlar, en aquella ocasió, en exclusiva amb la consellera d'Interior, que va manifestar el seu desig que la relació entre els Mossos i la ciutadania gracienca fos "d'interacció". Tura confiava llavors en el bon paper dels Mossos a la Vila de Gràcia. "Cada districte té la seva forma de ser, amb les seves característiques i els seus problemes específics. Tindrem en compte tot allò que caracteritza Gràcia però no ens preocupen específicament un sector de població determinat", va dir Tura referint-se a la possible conflictivitat entre la policia catalana i els moviments alternatius de la Vila. Hem de garantir la convivència. "No ens preocupa l'estética sinó l'acompliment de la llei".

Notícia extreta a www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Montserrat Tura, a Gràcia el 26 d'abril
20 abr 2006
i? és una consellera que representa el poble català
Re: Montserrat Tura, a Gràcia el 26 d'abril
20 abr 2006
Montserrat Tura no representa al poble catala.
Re: Montserrat Tura, a Gràcia el 26 d'abril
20 abr 2006
Tu potser no l'has votada pero altra gent i malauradament tenen majoria aixi que de moment està escollida democraticament.

Apa Salut
Sindicato Sindicat