Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
V Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana
19 abr 2006
Els propers 26, 27 i 28 d’abril se celebrarà a la UAB el V Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana, organitzat per la CEPC juntament amb l’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana de la UAB. Amb aquesta nova edició es pretén consolidar un espai de debat, formació i coordinació dels estudiants d’aquesta carrera per encarar els reptes actuals i futurs.
Els propers 26, 27 i 28 d’abril se celebrarà a la UAB el V Congrés d’Estudiants de Filologia Catalana, organitzat per la CEPC juntament amb l’Assemblea d’Estudiants de Filologia Catalana de la UAB.

Amb aquesta nova edició es pretén consolidar un espai de debat, formació i coordinació dels estudiants d’aquesta carrera per encarar els reptes actuals i futurs. Els eixos al voltant dels quals girarà el congrés són:

- Espai Europeu d’Ensenyament Superior
- Llengua i societat
- Literatura contemporània

Per inscriure-us al Congrés només heu d’enviar un correu electrònic a congresfilologia ARROBA coordinadora.net indicant nom, universitat i telèfon de contacte. S’han organitzat viatges des de València, Palma, Lleida, Girona i Tarragona.

Així mateix, tant els actes formatius com els lúdics estan oberts a qualsevol persona interessada. Podeu consultar el programa d’actes a l’agenda o al díptic adjunt.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: V Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana
19 abr 2006
http://www.coordinadora.net/docs/20060411023031.jpg
Re: V Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana
19 abr 2006
"Salvàvem els mots de la nostra llengua
EL meu poble i jo!"
Sindicato Sindicat