Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nou CSO "EL RABART" A Castelldefels
18 abr 2006
CSO EL RABART :: passeig del ferrocarril nº 34 (antic cami ral de valencia 5), darrere l'estació renfe CASTELLDEFELS ::
www.elrabart.tk

ACTIVITATS SETMANALS +info...
cartellautogestio2.jpg
CSO EL RABART :: passeig del ferrocarril nº 34 (antic cami ral de valencia 5), darrere l'estació renfe CASTELLDEFELS ::
www.elrabart.tk

ACTIVITATS SETMANALS:

Dijous 20:
- 19:00h - 20:30h Consultes legals, laborals, penals i d'extrangería
- 20:30h Video-Fòrum: La haine (el odio)

Divendres 21:
- 22:00h Kafeta amb musiketa bona

Dissabte 22: JORNADES PER L'AUTOGESTIÓ
- A la tarde: Kafeta, Malabars i Percussió + Video-Fòrum, L'autogestió com a eina d'organització social
- 22:00h Sopar Popular
- 23:00h Actuació Musical Solista + Monòleg
- 24h FESTA PER L'AUTOGESTIÓ + Dj Rabart (punk, ska, oi, rock, reggae, hip-hop, jungle...)

ACTIVITATS PERMENENTS:
- Zona Grafitti
- Infoteka
- Mercat d'intercanvi
- Malabars

COMUNICAT "CSO EL RABART":

CSO EL RABART

En els darrers anys, la ciutat de Castelldefels segueix una camí directe cap a la mercantilització, on cada cop, els habitants tenim menys a dir i ens hem de limitar a observar i acceptar les decisions presses des de l'administració local.

Aquest ajuntament nostre, que contínuament s'encarrega de recordar-nos la gran tasca social, cultural i d'inserció laboral que desenvolupa amb l'ajuda dels seus mitjans de comunicació, ens condemna als joves a haver de marxar del nostre poble per motius econòmics, ens condemna a treballar per grans multinacionals de la moda o de l'alimentació, destrueix el ja limitat patrimoni cultural del poble, afavoreix l'especulació d'un grapat de coneguts inversors, destrueix espais naturals al voltant del Garraf, promociona una balança econòmica basada en un turisme decadent i irresponsable amb el medi ambient, afavoreix l'establiment de cúpules mafioses internacionals (tràfic de drogues, de persones...), la llista és inacabable.

Creiem que Castelldefels ha de ser un poble per als ciutadans, on realment nosaltres decidim el rumb que volem dur, amb polítiques d'inserció social reals i eficients, on el dret constitucional a la vivenda sigui una realitat, on els joves no haguem de marxar per manca de feina, on el petit comerç local sigui plenament competitiu, on la major platja de Barcelona no sembli un abocador i on la cultura i l'oci puguin mesclar-se amb la ciutadania resident i no-resident de forma lliure i allunyada de beneficis empresarials.

Pensem que s'han de crear els mecanismes necessaris perquè aquest nou model de ciutat sigui realment assolible pels ciutadans, el primer pas doncs, es crear un espai de treball lliure, on s'articulin totes les iniciatives possibles i es treballi conjuntament per un objectiu concret. Aquest espai avui ha estat creat i obert per a tota la ciutadania.

Volem convidar a tots als habitants de Castelldefels i de fora del poble que tinguin inquietuds culturals, artístiques o socials.
Volem convidar a treballar a tota aquesta gent que pensa que el futur és seu, que és nostre, i que nosaltres som els encarregats de dibuixar-lo seguint el nostre propi camí.
Volem convidar a treballar per un futur millor, allunyat del neoliberalisme mercantilista que enfosqueix les nostre vides.
Volem convidar a treballar per sobre de les limitacions que l'economia ens imposa, i sobretot volem convidar a tothom a treballar cap a l'autogestió dels recursos sota principis reals d'igualtat i llibertat.

El nou Centre Social ha estat creat en una nau industrial al passeig del ferrocarril nº 34 (antic cami ral de valencia 5), darrere l'estació. Un indret que fa 7 anys va ser abandonat i es va convertir en un local sense cap tipus d'utilitat pública o privada. Nosaltres volem recollir els valuosos desperdicis que ignora el capitalisme per crear un espai de reivindicació política, de crítica social i de creativitat cultural en totes les seves possibilitats.

Si voleu col•laborar activament amb aquest projecte, veniu sense cap problema i visiteu-nos quan vulgueu.
Tot aquell que vulgui participar i gestionar les diferents activitats futures que es desenvolupin, tindrà l'oportunitat de fer-ho tot partint del model de gestió en el que, pensem, dona un major poder de decisió participativa, consensuada, equitativa i directa a tothom, l'assemblea del C.S.O., que presumiblement es farà tots els diumenges a la tarda.
Quedeu tots convidats a participar activament!!! Queda inaugurat el nou centre social okupat EL RABART

BENVINGUDES!!

:: AER ::
Mira també:
http://www.elrabart.tk

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa