Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
VotaIndependencia.jpg
Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya. VOTA INDEPENDÈNCIA

La posició d'Estat Català ha estat clara des del primer moment de rebuig als estatuts regionals que ens volen imposar i que en cap cas ens poden fer lliures.

Estat Català mai hem acceptat les propostes estatutàries que només han servit per a perpetuar la dominació espanyola i francesa del nostre país i mantenir el seu esquarterament territorial, la seva segregació lingüística i ens han seguit negant el dret a decidir per nosaltres mateixos.

Els independentistes d'Estat Català ja es van oposar a l' Estatut d’Autonomia de Catalunya de l' any 1932, també van estar en contra de l'Estatut d'Autonomia de l'any 1979 i ara seguim manifestant el nostre rebuig als estatuts d' autonomia del País Valencià que ja ha estat aprovat amb el pacte PP-PSOE i l'estatut d' autonomia de Catalunya que ha estat aprovat al Congrés espanyol després del pacte vergonyós de CiU amb el PSOE i que serà votat en referèndum el proper 18 de juny.

Estat Català ens manifestem totalment en contra d'aquest estatut i creiem que la mobilització popular del dia 18 de febrer va ser un clam contra aquesta imposició contra els anels de llibertat del poble català i una exigència per poder exercir el dret a decidir.

El proper dia 18 de juny les ciutadanes i ciutadans de Catalunya serem cridats a votar la proposta de reforma de l' Estatut d´Autonomia de Catalunya amb els següents termes:

SI , a l' estatut descafeinat de Mas-Zapatero
NO, que és el que diu el PP

Votar Sí es votar pel pacte contra Catalunya dels Srs. Mas i Zapatero que no han estat ni capaços de respectar els acords del Parlament de Catalunya.
Votar NO es votar juntament amb el PP i contra Catalunya.

Estat Català fem una crida al poble de Catalunya a participar massivament al referèndum del dia 18 de juny i a fer l'ús democràtic del dret a decidir amb un vot valent ,un vot per la INDEPENDÈNCIA de Catalunya.

El dia 18 una majoria de catalanes i catalans hem de fer possible amb el nostre vot que la Llibertat de Catalunya es pugui comptabilitzar com a rebuig a aquest Estatut.

Estat Català farà campanya arreu de Catalunya contra aquest Estatut i a favor que el dia 18 hi hagi una massiva participació amb el vot INDEPENDÈNCIA i és en aquest sentit que farem una edició massiva de paperetes que farem arribar a la ciutadania i també es podrà descarregar per internet a la nostra web, www.estat-catala.org.
Mira també:
http://www.estat-catala.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
estat-catala.gif
Estat Català: frikis incordiant
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
Recoi amb els il·legals aquests d'Estat Català, però creieu q algu us farà cas colla de ximples?
Hahahahaha.

Una vegada més he d'advertir a la gent de bona fe que no es deixin pas enganyar per aquesta secta finançada pel PSOE.

Catalunya catalana!!
33!!
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
Financiats pel PSOE tiu cada dia aneu canviant. Com pots dir secta algú amb aquest nom que et poses. Que els 33 no sou sectaris? vinga noiet que ja ens coneixem tothom com tu ben saps....
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
Murri està molt bé aquest cartell així demostres que hi ha gent que s'aburreix o no te res més que fer que MANIPULAR cartells de películes.
Cadascú té les seves aficions, tu també tindras les teves que no seràn molt diferentes que el dissenyador del cartell.
L@s catalan@s tenéis que despertar de una puta vez, parecéis gilipollas...
16 abr 2006
Desde mi punto de vista (Argentina) os veo como un pueblo sin autoestima y dignidad, que nunca se hace respetar, que deja que le pisen y le humillen una y otra vez. No queréis vuestra tierra, vuestro país, vuestra nación. Esa es la puta realidad, porque un pueblo que quiere a su tierra no permite que lo traten así. No entiendo cómo es posible que después de lo que ha dicho Alfonso Guerra ("nos hemos cepillado el Estatut como un carpintero") no os rebeléis contra el que os oprime, os humilla y encima se ríe de vosotros ¡en vuestras narices!, vaya tela...
Os roban a manos llenas, os insultan, os humillan, os pisan, se mean encima de vosotros, y vosotros ¡no hacéis nada!, decís "sí, buaaana" y os calláis. Es increíble. Que vergüenza. Con vuestro "peix al cove" y vuestro "seny" permitiréis que la nación española os destruya. Como no espabiléis y rápido el Estado español os arrasará. Aniquilará, exterminará, vuestra lengua, que acabará peor que el gaélico irlandés, vuestra cultura y vuestras señas de identidad nacionales. Como no os rebeléis y pronto contra la opresión de un estado que por no reconocer no reconoce ni que existís acabaréis peor que las tribus indias de los EEUU, reducidos a la mínima expresión. El Estado español reducirá vuestra conciencia nacional a la mínima expresión y cuando éso ocurra habrá ganado la "guerra". No os dais cuenta o no os queréis dar cuenta, porque o no os interesa, no os da la gana o no tenéis lo que hay que tener para hacer algo al respecto, pero ya va siendo hora de que alguien os diga lo que está pasando desde hace siglos de una puta vez: la nación española está en guerra con vosotros desde hace siglos. Cada vez que levantáis un poco la cabecita para decir "eh, oye, perdona, no quiero molestar, eh, pero estoy aquí y existo" os dan dos hostias y os dicen "¡a callar!". No tenéis derecho a nada, sois menos que una mierda, no existís, todo el mundo que os visita cree que sois "España". Tenéis un parlamento de juguete y un estatuto de mierda para que penséis que tenéis poder de decisión y pintáis algo, pero la realidad es tozuda y lo cierto es que no podéis hacer nada. No podéis hacer una mierda. Por no poder no podéis ni llamaros “nación� en un diminuto y ridículo preámbulo. Os conformáis con cuatro competencias, un poco de calderilla y poner la banderita cuatribarrada en el balcón un par de veces al año. Sois patéticos. La guerra de la nación española contra la nación catalana continúa. No se ha terminado. Lo hará, terminará, cuando el Estado español consiga todos sus objetivos, que son básicamente dos. Primero, que todos los catalanes habléis español y, segundo, que todos los catalanes penséis que vuestra nación es España. Podéis seguir como hasta ahora, sin hacer nada, pero los españoles no van a parar, no se van a detener. Os guste o no, queráis verlo o no, van a por vosotros, y hasta que no acaben con todos vosotros, con todos, hasta que no seáis como ellos quieren que seáis, no van a parar. Desapareceréis para siempre y la Historia os olvidará. Ya se ocuparán los españoles de haceros desaparecer de los libros de historia. Sois patéticos, ¡patéticos!.
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
16 abr 2006
D'acord, votem nul, com sembla que també demanaran ERC i la CUA. D'acord, 20% de nul (essent molt optimistes).

I llavors què? Doncs, molt senzill, nou estatut de merda aprovat!!!!!!!!!!

Tant perdut veieu tots el referèndum per no fer campanya pel NO?
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
jo votare INDEPENDENCIA!!
si som molts els que votem INDEPENDENCIA es com un text de la situació com es troba l' independentisme en termes reals.
no podem perdre aquesta oportunitat de demostrar que som milers , centenars de milers de persones d' aquest pais que volem decidir per nosdaltres mateixos el nostre futur i així ho vam demostrar contra tot pronostic a la mani del 18 de febrer
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
no es tenen collons per votar que NO?
he estat a Maulets i a la CUP i em sembla que son dues sectes, igual que a cajei, endavant, unc, estat catala, etc...
hem estat durant mesos dient que NO voliem cap estatut que no contemples el dret a l'autodeterminacio i ara resulta que hem de votar una papeleta estupida que no fara mai res?
tan dolent es que quatre pringats de les jerc us diguin que voteu igual que el PP? la vostra ideologia està condicionada pels altres?
sou una colla de sectaris, d'ovelles que seguiu el rebany... que un gos llardos us guia cap a la granja i alli us esquilen... us treuen la pell i de tan en tan us maten per aprofitar la vostra carn insipida...
vota NO i Revolució!
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
jo no he militat a tonst llocs i tampoc faig servir tants noms diferesnts( alguna cosa vol dir)
amb sembla molt be que tù creguis que el millor es votar no amb l' Acebes, Vidla Quadres, Zaplana!
de tota manera respecta als que hem decidid per el vot nul!
crec que l´explicació es prou clara , aprofitem una oprtunitat historica per mostrar el nmostre rebuig a aquestos estatuts i reafirmem la nostra volunata de poguer decidir com a poble. la nostra proposta per aquest referendum es :
vota llibertat
vota INDEPENDENCIA.

i tant amics!
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
ets un capullo friky que no saps ni incordiar!
mes arguments i meins mala llet(de cabró).
PD. els cursets de diseny son gratuits
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
realment votar independència i llibertat què és? votar nul? una papeleta que posi "independència" que no servirà per a res...
A mi també se me'n fot votar com la patuleia aquesta de fatxes! Jo penso que aquest estatut és una tifa i per tant votaré NO!
i si t'hi fixes "no sectari" tens un discurs com els dels mitjans de comunicació manipuladors... si no no haguessis posat la frase "amb sembla molt be que tù creguis que el millor es votar no amb l' Acebes, Vidla Quadres, Zaplana!
de tota manera respecta als que hem decidid per el vot nul!"
també ets força sectari...

apa salut i nazi al taüt!
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
ho sento pero l' afiremació es correecta i no sectaria1
votar no es el que faran els senyors del PP i amb tota la seva maquinaria que no es poca inmundo,cope,llibertad digital,abc,etc els vots que siguin No seran contra l´estatut separatista y per l' Unitat de España.
en canvi votar INDEPENDENCIA es un vot compromes, diferenciat( abans mes amunt deia un si es votes un 20%) seria un primer pas per avançar cap a un autentic referendum on es pugues escollir el que volen les catalanes i catalns i tinguesim el dret a decidir si volerm seguir espanyols i francesos o volem ser lliures com a poble.
salut
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
no es tracta de votar nul per que no ens diguin peperos... es tracta de votar NO i que la gent sapiga que hi ha una part de la població (petiteta) que no està dacord amb l'estatut.
es tracta de que la gent vegi el NO com una negació a la continuitat de la opressio.
per molt extrany que sembli votar "independencia" no vol dir votar independencia, vol dir votar SI a un estatut que ens nega la gran majoria de drets que com a poble hauriem de tenir.

Ja està bé de manipular les idees. JERKIS de MERDA!! Maulets de MERDA!! CUA de MERDA!!
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
Es tracat de votar per la llibertat
es tracta de Votar INDEPENDENCIA!
i res mes.
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
solo porque os lo dice el partido?
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
17 abr 2006
" quien lo dize": prop d' un mil.lió de persones es manifesta a Barcelona per exigir el dret a decidir.
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
25 abr 2006
Doncs una d'aquest milió de persones que es va manifestar a Barcelona et diu que no pensa votar nul. La meva dignitat no em permet votar una altra cosa que no sigui no. No penso canviar el meu vot pel que faci la dreta espanyolista (no ho vaig fer a les eleccions europees i no ho faré ara). Votar nul és com votar: m'importa una merda el que surti del referèndum. Però a mi no m'és indiferent renunciar a la llibertat del meu país per quatre duros.
Sí realment volem la indepèndencia primer hem de tombar aquest estatut i desprès deixar-los clar qui ha votat què (recordeu que es faran eleccions poc desprès del referèndum). El vot nul no serveix per res. Contarà el mateix si poses independència que si poses viva españa. No hi ha manera de comptabilitzar-lo i esteu treien vots al NO en favor del Sí.
Re: Estat Català. Al Referèndum de l'Estatut "Regional" de Catalunya Vota Independència
09 mai 2006
Resolució del Comité Executiu d'Estat Català.
5 de maig de 2006

El Comité Executiu d'Estat Català, reunit en sessió extraordinària, adopta la resolució següent respecte a la posició del partit en el Referèndum sobre el Nou Estatut de Catalunya:

1 -Estat Català es reafirma en la posició, clara dés del primer moment, de rebuig als estatuts regionals que ens volen imposar i que en cap cas ens poden fer lliures.

2- Estat Català mai hem acceptat les propostes estatutàries que només han servit per a perpetuar la dominació espanyola i francesa del nostre país i mantenir el seu esquarterament territorial, la seva segregació lingüística i ens han seguit negant el dret a decidir per nosaltres mateixos.
Els independentistes d'Estat Català ja ens vam oposar a l'Estatut d'Autonomia de l'any 1932, també vam estar en contra de l'Estatut d'Autonomia de l' any 1979 i ara seguim manifestant el nostre rebuig als estatuts d'autonomia del País Valencià que ja ha estat aprovat amb el pacte PP-PSOE i l'estatut d'autonomia de Catalunya que ha estat aprovat al Congrés espanyol després del pacte vergonyós de CiU amb el PSOE i que serà votat en referèndum.

3-Estat Català ens manifestem totalment en contra d'aquest estatut i creiem que la mobilització popular del dia 18 de febrer va ser un clam contra aquesta imposició contra els anels de llibertat del poble català i una exigència per poder exercir el dret a decidir.

4- Estat Català davant l'ampli consens que hi ha entre independentistes i sobiranistes i amplis sectors de la societat civil per presentar una proposta única de rebuig al referèndum del Nou Estatut de Catalunya i amb una clara voluntat de sumar esforços es posiciona pel vot NO tot i creure vàlides les propostes de vot blanc i vot nul.

5-Estat Català fa un crida als sectors sobiranistes de CiU i a les seves joventuts que siguin coherents amb el que diuen defensar i que votin NO al referèndum.

6-Estat Català manifesta que cap estatut ens pot fer lliures i que l'únic camí per aconseguir la llibertat com a poble és la independència i l'eina l'exercici del dret a l'autodeterminació.

7-Estat Català fem una crida al poble de Catalunya a participar massivament en el Referèndum sobre el nou Estatut d'Autonomia de Catalunya per mostrar amb el vot NO el rebuig majoritari de les catalanes i catalans a aquesta nova retallada de les llibertats nacionals.

www.estat-catala.org
Sindicato Sindicat