Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Judici per enganxar un adhesiu contra l'especulació a Manresa
16 abr 2006
Dimarts 18 d'abril a les 10h del matí, davant els jutjats de La Seu (Manresa) JUDICI - CONCENTRACIÓ contra l'especulació urbanística, per la llibertat d'expressió i contra els abusos de poder.
Cartell_judici.pdf
Cartell judici.pdf (385,41 KiB)
garcia adhesiu.jpg
Dimarts 18 d'abril a les 10h del matí, davant els jutjats de La Seu (Manresa) hi ha una concentració per la llibertat d'expressió i contra els abusos de poder. Aquesta mateixa hora se celebra un judici de faltes per calúmnies contra una persona acusada d'enganxar un adhesiu on hi apareix la foto d'un polític manresà envoltada de lemes contra l'especulació urbanística.

Es tracta de l'ex regidor d'urbanisme, Joaquím García (PSOE), responsable de diversos projectes urbanístics de la ciutat de Manresa on, com a molts d'altres pobles i ciutats, s'ha primat l'interès econòmic de grans empreses constructores en detriment de les necessitats socials.

Utilitzant un simple adhesiu com a denúncia pública d'aquesta immunitat de què gaudeixen les polítiques del nostre país, s'ha pretès que com a mínim no quedin en l'oblit les injustícies en matèria urbanística que s'han dut a terme sota el vist-i-plau d'aquest ex regidor d'urbanisme. Tant perquè la gent de la ciutat ho tingui present, com perquè aquest ex regidor no se'n surti amb les mans i la consciència completament netes i perquè les regidores que vinguin tinguin en compte que la seva immunitat institucional es pot acabar en qualsevol moment.

És per això que cal defensar la llibertat d'expressió, la llibertat de denúncia, contra tots aquells elements que conformen la màfia del sector immobiliàri, immunes davant el marc institucional i judicial, però indefenses davant el raonament i la justícia popular.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat