Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006

Hoy sábado 15 de abril, a las 12:00 ha empezado la manifestación de los trabajadores/as de Mercadona en huelga, que se han manifestado por el centro de la ciudad condal. En esta manifestación han participado unas ochenta personas entre huelguistas, simpatizantes y familiares.

Partiendo desde plaza Universitat, se ha pasado por calle Pelayo hasta Plaza Catalunya, con una buena respuesta de la gente que se encontraba por las immediaciones. Más de una persona ha aplaudido a los manifestantes, a la vez que muchos de los consumidores de Mercadona han afirmado que se sumarán al boicot a la empresa hasta que esta no cambie su actitud de acoso laboral.

Pasando por plaza Catalunya, gran cantidad de gente se ha informado sobre las prácticas antiobreras de la empresa, solidarizándose con la lucha de los huelguistas. Se ha bajado por Vía Laietana, hasta llegar a la sede de Fomento del Trabajo, donde se ha denunciado públicamente el lobby empresarial, junto con las políticas antisociales y antiobreras que ésta defiende. Frente la sede de UGT en Vía Laietana se ha denunciado la complicidad de la central sindical con la empresa al no defender los intereses de los trabajadores.

La manifestación ha finalizado en plaza Sant Jaume, justo delante de la Generalitat, para exigirle la realización por parte del Departamento de Trabajo de una inspección de trabajo.

Los trabajadores en huelga tienen previsto continuar con las manifestaciones y concentraciones para denunciar la política empresarial y para que la empresa acabe con ellas. Los días 17,18,24,25 habrán manifestaciones des de Plaza Francesc Macià saliendo de ella a las 11:00h.

Federación Local de Sindicatos de Barcelona de la CNT
Secretaría de Prensa y Comunicación

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/mercacoso

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006
¡�nims a aquests treballadors en lluita!

Tot un exemple de dignitat per a la resta de la Classe Treballadora, tota la nostra solidaritat amb ells.

¡Visca la vaga!
Re: [CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006
cada dia m'agrada més aquest sindicat...visca la cnt !
Re: [CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006
Visca els metodes de lluita del anarcosindicalisme.

Acció Directa i Suport mutu!

Amunt les CNT's !!
Re: [CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006
Traducciò al català: Avui dissabte 15 d'abril, a les 12:00 ha començat la manifestació dels treballadors/es de Mercadona en vaga, que s'han manifestat pel centre de la ciutat condal. En aquesta manifestació han participat unes vuit centes persones entre vaguistes, simpatitzants i familiars. Partint des de Plaça Universitat, s'ha passat pel carrer Pelai fins Plaça Catalunya, amb una bona resposta de la gent que es trovava en les immediacions. Més d'una persona ha aplaudit als manifestants, a la vegada que molts dels consumidors de Mercadona han afirmat que es sumaran al boicot a la empresa fins que no canvii la seva actitut d'assetjament laboral. Passant per Plaça Catalunya, gran cantitat de gent s'ha informat sobre les pràctiques antiobreres de l'empresa, solidaritzànt-se amb la lluita dels vaguistes. S'ha baixat per Via Laietana, fins arrivar a la seu de Foment del Treball, on s'ha denunciat públicament el lobby empresarial, junt amb les polítiques antisocials i antiobreres que aquesta defensa. Front la seu d'UGT a Via Laietana s'ha denunciat la complicitat de la central sindical amb l'empresa al no defensar els interessos dels treballadors. La manifestació ha finalitzat a Plaça Sant Jaume, just davant de la Generalitat, per exigir-li la realització per part del Departament de Treball d'una inspecció de treball. Els treballadors en vaga tenen previst continuar amb les manifestacions i concentracions per denunciar la política empresarial i perquè l'empresa acabi amb elles. Els dies 17, 18, 24, 25 hi haurà manifestacions des de Plaça Francesc Macià sortint d'ella a les 11:00h. Federació Local de Sindicats de Barcelona de la CNT Secretaria de Premsa i Comunicació
Re: [CNT-Mercadona] Quinta manifestación de los trabajadores de Mercadona en huelga
15 abr 2006
Podeu enviar diners a la Caixa de Resistència, per a que aquesta vaga no es perdi per motius econòmics.

Aquesta vaga és just i l'hem de guanyar!

RECOLÇA ELS TREBALLADORS EN VAGA!

Caixa de Resistència: 2100 (La Caixa) - 1183 - 35 - 0100505773

--
http://barcelona.cnt.es
Sindicat Terrassa