Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
El origen del 1º de Mayo se remonta al año 1886 en la ciudad de Chicago, tras la brutal represión de una manifestación obrera y procesos posteriores, en donde varios obreros fueron asesinados en nombre del Estado y el Capital. Su “delito�, luchar por la libertad.

*************************************************

L'origen del 1º de Maig es remonta a l’any 1886 a la ciutat de Chicago, darrere la brutal repressió d'una manifestació obrera i procesos posteriors, on diversos obrers van ser asessinats en nom de l'estat i del Capital. El seu "delicte", lliutar per la llibertat.
1º MAYO 06 BCN – BLOQUE NEGRO

El origen del 1º de Mayo se remonta al año 1886 en la ciudad de Chicago, tras la brutal represión de una manifestación obrera y procesos posteriores, en donde varios obreros fueron asesinados en nombre del Estado y el Capital. Su “delito�, luchar por la libertad.
A día de hoy, 120 años después estamos aquí presentes luchando por nuestra libertad, que pasa irremediablemente por la DESTRUCCIÓN DE LO QUE NOS TRANSFORMA EN ESCLAVOS, EL SISTEMA: trabajo asalariado cada día más precario y alienante, consumismo, explotación ecológica y animal, especulación inmobiliaria, corrupción, pensamiento único, control social, sexismo, racismo, represión, esclavitud……, que nos imponen con sus leyes que solo benefician a los parásitos como gobernantes, políticos, empresarios, patronal, burocracias sindicales, especuladores, inmobiliarias, policías, jueces, carceleros, militares…
NUESTRO OBJETIVO ES CLARO, LA AUTOGESTIÓN DE NUESTRAS VIDAS. Queremos vivir en un mundo donde el miedo, el dinero, el consumismo y la manipulación no condicionen nuestras vidas. Y en esta fecha tampoco olvidamos a los compañeros presos por su activismo revolucionario, demostrando que la represión lo único que nos produce son más motivos para seguir luchando.
Que sepan que nuestra lucha no es por reformar el sistema, pidiendo arreglos para poder subsistir dentro de la miseria, si no acabar con él.
Los colectivos que como Bloque Negro hemos convocado los dos años anteriores al 1º de Mayo, de nuevo hacemos un llamamiento a todos los anarquistas, libertarios, ácratas, anarcosindicalistas, autónomos, antifascistas para que este 1º de Mayo salgamos juntos a la calle a mostrar nuestro rechazo al sistema inhumano de represión, explotación y corrupción que nos están imponiendo con su nuevo orden mundial y su globalización.

¡Muerte al Sistema: Estado, Capital y toda Autoridad! ¡Viva la Anarquía y la Autogestión!


1º Mayo 2006 BCN - Bloque Negro
COTXERES DE SANS.

11:00 h. - XERRADA I MICRO OBERT
    . Represión policial - judicial - carcelaria.
Intervendrán diferentes colectivos de apoyo a presos

    . Ordenanza cívica

        . Situación socio-laboral y luchas en la Europa de la globalización. No al trabajo?

- Durante toda la jornada habrá EXPOSICIONES varias: Escuela Moderna, Presos,
Especulació y Actividades infantiles

14:00 h. - Dinar popular

17:00 h. - Concentración en Plaça Paisos Catalans
18:00 h. - Plaça Universitat

MANIFESTACIÓ MAYDAY-BLOC NEGRE

*************************************************

1º de Maig 06 BCN – BLOC NEGRE

L'origen del 1º de Maig es remonta a l'any 1886 a la ciutat de Chicago, darrere la brutal repressió d'una manifestació obrera i procesos posteriors, on diversos obrers van ser asessinats en nom de l'estat i del Capital. El seu "delicte", lliutar per la llibertat.

A dia d'avuí, 120 anys despres estem aquí presents lluitant per la nostra llibertat, que passa irremediablament per la destrucció dels que ens tranformen en esclaus, el sistema: treball asalaria cada dia mes precari i alienant, consumisme, explotació ecológica i animal, especulació inmobiliaria, corrpució, pensament únic, control social, sexisme, racisme, repressió, esclavitut......, que es impossen amb les lleis que nomes beneficia ls prásits com gobernants, polítics, empresaris, patronal, burocracies sindicals, especuladors, inmobiliaries, policies, jutges, carcelers, militars...

El nostre objectiu es clar, la autogestió de les nostres vides. Volem viure en un mon on la por, els diners, el consumisme i la manipulació no condicioni les nostres vides. I en aquesta data no oblidem als companys pressos per el seu activisme revolucionari, demostrant que la represió l'unic que ens produeix son més motius per seguir lluitant.

Que sapiguen que la nostra lluita no es per reformar el sistema, demanan millores per poder subsitir dins de la miseria, sino acabar amb ell.

Els col.lectius que formem el Bloc Negre fem una crida a tots els anarquistes, llibertaris, ácratas, anarcosindicalistes, autónoms, antifeixistes per que aquest 1º de Maig sortim tots llunts al carrer a mostrar el nostre rebuig al sistema inhumà de repressió explotació i corrupció que ens estan impossant amb el seu ordre mundial i la seva globalització.

¡Mort al Sistema: Estat, Capital i tota Autoritat! ¡ Visca l'Anarquia y l'autogestió!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
El primer de maig a Cotxeres és de la CNT o de tot el Bloc Negre?
Primer de maig a Cotxeres de Sants
13 abr 2006
Des de fa deu anys que convocava el sindicat del carrer "Joaquín Costa", amb controversia sobre autoanomenar-se "CNT".

No sé ara si la convocatòria és del mateix grup però en col·laboració amb demés moviments anarquistes.
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
Federats o desfederats, REUNIFICACIÓ I UNITAT ANARCOSINDICALISTA!!!

Unitat d'acció amb la CGT i tot el sindicalisme combatiu contra la reforma laboral!!!

L'unitat es la força!

Solidaritat i Suport Mutu!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
Joder ke koño importa k CNT haya sido!!! Es k nunka vais a parar kon eso o ke?? No os dais kuenta d lo k decis???
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
"Unitat d'acció amb la CGT"???

bah!!!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
13 abr 2006
Sí, amb lal CGT
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
"Unitat d´acció amb la CNT" ??

buh!!!!!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
Si collons, unitat anarcosindical. Les discosions poden ser internes no cal dividir més l'escena, com creieu que tindriem més pes essent un sol sindicat o essent-ne 3 o 4 o 5?

Vergonya tindrien de nosaltres si els que van donar la vida durant tants anys de lluita llibertaria a Ibéria ens veiessin ccom estem ara.

Sóm patètics la divisió ens ha dut a esdevenir totalment anecdòtics. Ni tan sols coneixem el que es la solidaritat, ni entre nosaltres mateixos.

"Divide y venceras": aixó és el que fan amb nosaltres.

Unitat o extinsió, no hi ha més opció.
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
a veure, no està gens bé convocar un acte amb el nom de Bloc Negre i després ke sigui de la cnt, o és ke no sabeu ke la major part de llibertaris i llibertàries no volem saber res de la cnt i el seu sectarisme malaltís.

Ni deu Ni amo ni cnt!!!

No ens assimilareu mai pandilla de palurdus de la cnt!!!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
ah si? i qui sou aquesta majoria de llibertaris/es que no vol saber res de la cnt? palurdu ho seràs tú imbècil qui t'has pensat que ets? a més a més l'acte no és només de la cnt que jo sàpiga...
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
AIXO ES PATETIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
Els actes a cotxeres no només son de la CNT desfederada. És un acte on participen diferents col.lectius antiautoritaris i anarquistes. Això és el que posa a la convocatòria. El col.lectiu on estic també participem i no som precisament anarcosindicalistes, però no "s'encomana" res dolent per fer actes conjuntament entre diferents tendències llibertaries. M'imagino que la gent de la CNT federada faran els seus actes a Arc de Triomf, però no passaria absolutament res si també fossin en els actes de cotxeres.
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
14 abr 2006
no es broma. pero en algun sitio (creo serio) habia entendido que el dia del trabajador lo invento o lo institucionalizo la alemania nazi. la misma que ponía los esloganes a la entrada de los campos de exterminio y que decía, el trabajo os hará libres.sabe alguien si hay algo de cierto en esto? o estoy un poco liao, gracias.
L'Origen del 1r de Maig
14 abr 2006
1 de maig / Festa del Treball

Pel novembre de 1884 es va celebrar a Chicago el IV Congrés de l'American Federation of Labor. S'hi acordà de demanar als patrons que respectessin la jornada de 8 hores a partir de l'1 de maig de 1886 i, en cas de no voler-ho, s'amenaçava de fer vaga.

El 1886, el president dels Estats Units, Andrew Johnson, decretà la llei Ingersoll, que establia les 8 hores de jornada laboral. L'incompliment de la llei fou el motiu perquè organitzacions laborals i sindicals dels Estats Units es mobilitzessin. Els obrers s'organitzaren i paralitzaren el país amb més de cinc mil vagues. L'episodi més famós d'aquesta lluita fou l'esclat d'una bomba el maig de 1886 a la Haymarket Square de Chicago, que provocà la mort de diversos policies. Malgrat que no se'n trobà els responsables, quatre líders anarquistes varen ser executats.

El juliol de 1889, la Segona Internacional instituí el Dia Internacional del Treballador per commemorar aquests fets. La reivindicació fou adoptada i promoguda per l'Associació Internacional dels Treballadors (AIT).
Contra un altre reforma laboral ens toca moure fixa
14 abr 2006
Contra la reforma laboral. Unitat d'acció amb la CGT? amb la CNT?

EN LA DEFENSA DE LA DIGNITAT DE CLASSE, NECESSITEM UNA MINIMA UNITAT, al marge de "colegeos"!

Unitat per la base, de tots els i les treballadores.


Haveu-re si d'una vegada deixem al marge sectarismes i som capaços de fer una campanya al marge i contra de les buròcracies de UGT i CCOO amb un mínim de incidència social!!!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
18 abr 2006
Ni estoy en contra ni a favor,sino todo lo contrario jeje.Me explico,me parece bien que las gentes con un trasfondo libre se manifiesten ese dia a su aire,en bloque,en plataformas,en agrupaciones,colectividades,como le querais llamar yo no soy quien para juzgar.Lo que si que me pareceria efectivo seria coordinar un punto de concentración y acción donde acudieran todas estas fuerzas y con unas puestas en comun que verdaderamente las tenemos darle al estado donde mas le duele.SALUD Y UN ABRAZO LIBERTARIO
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
18 abr 2006
Dais verdadera pena enfrentandoos por unas siglas igual que cualquier politicucho de mierda.

Está claro que los libertarios escasean y sobran los payasos.
1 de mayo
20 abr 2006
todos alas manifestaciones libertarias
Convocatoria CNT-AIT 1er Maig 2006
26 abr 2006
La CNT-AIT de Catalunya i Balears convoca míting i manifestació, com tots els anys, a Arc de Triomf (Barcelona) a partir de les 11h del matí.

Donen suport a l'acte anarco-sindicalista de l'1 de Maig diverses organitzacions del Moviment Llibertari.

Per la unitat de la classe treballadora,
Contra l'Estat i el Capital,
Per la revolució social,

VISCA EL 1er de MAIG!
VISCA LA CNT!
VISCA L'AIT!
Re: Convocatoria Bloque Negro, 1º Mayo 2006
30 abr 2006
Unitat dels treballadors, Unitat dels llibertaris, contra la contrareforma precaritzadora del capital!!

I menys merdes sectaries!!
Sindicat Terrassa