Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
Es presenta el diari LA REPÚBLICA, que neix amb la voluntat d'ésser el mitjà de comunicació de referencia per a una ciutadanía lliure i informada.
larepublica.label.320x95.gif
El 14 d'abril d'enguany, al mateix temps que celebrarem els tres quarts de segle de la proclamació de la Segona República, un grup de militants per la causa de la llibertat de premsa, ens hem decidit a crear un nou mitjà de comunicació, el diari LA REPÚBLICA, neix amb voluntat d'esser el vèrtix ón tothom hi tingui cabuda, un diari generalista, no-alternatiu, però sense la vergonya dels silencis que sovint trobem a la resta de diaris i mitjans de comunicació de masses.

Neixem amb el suport de destacats professionals del món de la cultura, l'art i el periodisme.
Un mitjà de comunicació humil en el començament i ambiciós en els objectius, conscient del cami que encara resta per fer, pero amb ferma voluntat d'arrivar a bon port.

Els primers dos mesos funcionarem en fase de proves. La nostra línia editorial resta reflexada en un decàleg inicial que publiquarem en els primers dies, i que hom pot resumir en els principis fonamentals de la llibertat d'expressió i en els valors republicans de Llibertat, Igualtat i Fraternitat.
Mira també:
http://www.larepublica.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
el .es demostra q no és la nostra república
Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
Si estem d'acord en ajudar al poble saharaui, per què no ens pot interessar la llibertat del poble espanyol? (per descomptat, Espanya no és pas Catalunya), pero tot i així... com a mínim, m'agradarà veure que diuen aquesta gent.

Catalunya no esdevindrà lliure per la força. Que ningú es deixi manipular. Si hem d'esser lliures serà de manera pacífica i democràtica, i per això, ens cal que al païs veí hi hagi un Estat en mans del Poble, i no de quatre lladres assassins.
Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
no som espanyols, d'acord. però considero dues coses diferents l'espanya cristiana, militaritzada, uniformadora culturalment, i l'espanya laica, il·lustrada, oberta.
Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
he, he, he, rectifico després de veure la pàgina de larepublica.es... ramoncín no seria un exemple de l'espanya il·lustrada...
Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
13 abr 2006
I per que no podem ser espanyols que visquin a Catalunya? Podem ser el que ens roti...
Re: Presentació del diari LA REPÚBLICA
29 abr 2006
estoy hasta la poya de españa catalunya y su puta madre. porque no os dedicais a cosas mejores y dejais de meter las narices en las luchas sociales?

libertad de los pueblos si, estupidez de los nacionalistas no
Sindicat Terrassa