Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
accions al berguedà
13 abr 2006
stfrancesc.JPG
ajuntament1.JPG
ajuntament2.JPG
Fumanya, a 13 d'abril de 2006

Comunicat oficial
Pubilles de Belzebú (milis)

Les accions subversives segueixen instigant el clergat covard i els seus sequaços menyspreables. La ofensiva revolucionària, lluny de recular avança imparable, cada dia amb més força i coratge.

La nostra organització en el transcurs de tasques rutinàries de vigilància i control de potencials objectius militars, va observar moviments sospitosos que indicaven de forma inequívoca la represa de contactes contrarevolucionaris entre representants de l'església local i el consistori municipal, amb la finalitat de colpejar el cor de la dissidència berguedana. Utilitzant com a principal arma l'aplicació repressora d'una ordenança municipal, aprovada l'estiu passat i elaborada maquiavèlicament pels dos sectors del poder citat anteriorment. A més a més, d'un seguit de normatives abstractes i subjectives, l'únic motiu de les quals és ofegar qualsevol forma d'organització alternativa i democràtica a la ciutat de Berga.

Davant l'evidència de la conxorxa existent, les Pubilles de Belzebú (milis) vam decidir la passada matinada procedir a clausurar els locals on aquests personatges execrables reuneixen la seva misèria humana i des d'on prediquen falsetats, escalfen poltrones i escampen difamacions contra la consciència de classe. Els dos edificis afectats per l'acció són:

-Ajuntament de Berga
-Església de Sant Francesc


Cap aliança conservadora ens aturarà!
Proletaris i àcrates del món, unim-nos per la lluita final!

Pubilles de Belzebú (milis)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: accions al berguedà
14 abr 2006
si l'objectiu és matarlos de riure, aneu pel bon camí...
Sindicato Sindicat