Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
cultura lliure: dvant. del Molino
12 abr 2006
s'obre amb Quicktime.
molino 1: 4' aprox.
molino 2: 5' aprox.
Molino 1.3gp
Molino 2.3gp
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cultura lliure: dvant. del Molino
12 abr 2006
gracias por subir estos vídeos. Ultimamente hay muchas cámaras y poco se ve en la red.
Re: cultura lliure: dvant. del Molino
12 abr 2006
al final, pel que veig, tot va anar bé. Vaig estar fins a les 20 o així i la cosa pintava molt bé. Felicito a la gent que ho va organitzar. Només una crítica: per què aquesta mania per que la gent es seiés al terra? Sobretot quan es va demanar just en el moment en el que la pasma volia endur-se material, cap allà a les 19h. Jo, personalment, paso de seure'm al terra quan tinc un monillo de metro noranta x cinquanta i armat que no saps tú quan atacará...
------------MOLTA MERDA---------- XD
Re: cultura lliure: dvant. del Molino
12 abr 2006
algunos si que cuelgan fotos
http://incordio.blogspot.com/2006/04/una-tarde-libre.html
pero en sus paginas
Re: cultura lliure: dvant. del Molino
13 abr 2006
son tecniques pacifistes. es per baixar la tensio. fixat que per tres voltes la amenaça de carrega va esser i amb aixo la varem frenar.
Re: cultura lliure: dvant. del Molino
13 abr 2006
a part de baixar la tensió és molt efectiu per aconseguir objectius com que no s'enduguin el material. Suposo que alguns vau poder veure com quan la policia intentava end-se carros, generadors etc. el fet d'anar tothom o a seure ho va impedir perquè no podien endur-se els trastos passant per sobre de la gent. i unes quantes hòsties sí que ens vam endur, que a vegades sembla que això de les tàctiques noviolentes és fer el hippy i mirar què va fent la policia, però pot ser molt més efectiu que altres formes de reaccionar. En aquest cas no podíem permetre que es perdessin equips que són les eines de treball habitual de la gent.
sí que fan pupa
15 abr 2006
Modificat: 12:05:50
pot semblar jipiós i pacifista i el què vulgueu, però és evident que el sistema de "totes a terra" va resultar d'allò més efectiu.

Si no hagués estat per això, jo, que em vaig trobar enmig d'un dels moments més peliaguts, hauria sortit més escaldada. El que s'aconsegueix, quan tothom es tira a terra, és fer ben visible qui està en actitut passiva i qui no.

Gràcies a l'escut d'una primera fil.lera, una agent de la segona fila es va sentir prou invisible per propinar-me una patada (
molino004edit.jpg
). Però no va comptar amb que ells eren els únics que quedaven dempeus. Va quedar ben retratada.

El cop més fort el vaig rebre al caure sobre la caixa que contenia el generador que estavem defensant (
molino001edit.jpg
). Però, insisteixo en que si la resta de gent no hagués estat sentada, ara tindria una col.lecció molt més important de fotografies.
Sindicato Sindicat