Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
10 abr 2006
Las "Vedets Army" surgidas del Teatro Arnau Paral.lel salieron a convocar por Barcelona el ENTREACTO del Espai Alliberat per la Cultura.
Martes 11 de Abril, 17hs. frente a El Molino de Paral.lel.
vedets_sgae.jpg
vedets_macba.jpg
vedet_I.jpg
Primera Parada: SGAE (Sociedad General de Autores y Editores). Las "Vedets Army", armadas con plumas y plumeros, fuimos a quitar el polvo de esa manera sucia de "hacer cultura" que tiene la SGAE. Entramos a sus oficinas pero no supieron valorar nuestra calidad artística y llamaron a los mossos de esquadra (policía).

Como dicen unos amigos "Compartir es Bueno" y como dicen otras "libertad a los presos políticos del P2P".

Segunda Parada: MACBA (Museo de Arte Contemporaneo de Barcelona). Intentamos liberar a las precarias que trabajan subcontratadas por ETT's en ese museo e invitarlas al evento de mañana frente al Molino de Paral.lel donde habrá CULTUTRA LIBRE Y GRATUITA.

Tercera Parada: el Teatro Arnau (con escala en el Gato de Botero). Las "Vedets Army" seguimos con la labor de difusión por diferentes puntos de Barcelona e hicimos una escala para hacerle cosquillas al gatito de la Rambla del Raval. Al llegar al Teatro Arnau (donde fuimos censuradas por el Ajuntament de Barcelona encontramos un triste y vacío teatro tapiado, nuevamente sin vida, al igual que desde hace 6 años.

Cultura, no te preocupes, te volveremos a liberar!

______________________________

para ver mas fotos:
www.flickr.com/photos/culturalliure2
Mira també:
http://culturalliure.blogspot.com
http://www.flickr.com/photos/culturalliure2

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
10 abr 2006
¡¡ ole!!
¡¡ole!!
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
Recoi, no he entés res!
Jo que defenso la cultura, i col·laboro amb el directe, no entenc aquest text cultural, dec ser un ximple, però està escrit en l'idioms de la cultura de l'invasor.
No he entés res! si us plau senyors cultes ho podeu traduir a l'idimoa dels obrers d'aquest pais. Gràcies!
O potser és catlà antic i jo ho desconec!
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
és cert les "vedets" i artistes d'abans de la guerra, sortien al Paral·lel a actuar en l'idioma del poble, el català. Només la guerra i el franquisme (i pel que es veu la cultura de l'invasió) ho han pogut canviar!
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
Ho han estat penjant tot en un català d'allò més currat, ara les vedettes amb tanta moguda i urgència potser no han tingut temps o les que escriuen correctament (com vosaltres voleu) no han pogut, estimat mathew i estimat oriol, què tal si col.laboreu amb les vedettes i comenceu per traduir aquest text? segur que les vedettes estaran moooolt contentes...
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
jo també sóc precària! jo també desitjo espais alliberats! jo també necessito la cultura lliure!jo també estic rabiosa pel desallotjament de l'Arnau! jo també vull destruir la policia amb pessigolles! m'allisto a la vedette army!!!
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
Yo también apoyo a las vedets, catalanas, españolas o rumanas!
Viva la diversidad! abajo los trols!
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
L'AJUNTAMENT CENSURA LA CULTURA POPULAR!! no els volem fer propaganda, no volem enriquir el puto establishment cultural ple d'amiguetes d el'esquerra fashion de merda. endavant totes les "armys" populars! Visca les plomes de destrucció masiva. NO ENS FARAN CREURE!
No costa tant, només cal voler-ho fer
11 abr 2006
Les "Vedets Army" sorgides del Teatre Arnau Paral.lel van sortir a convocar per Barcelona el ENTREACTE de l'Espai Alliberat per la Cultura.

Dimarts 11 d'Abril, 5 de la tarda (17.00h) enfront del Molino de Paral.lel.


Primera Aturada: SGAE (Sociedad General deAutores y Editores). Les "Vedets Army", armades amb plomes i plomers, vam anar a llevar la pols d'aquesta manera bruta de "fer cultura" que té la SGAE. Vam entrar a les seves oficines però no van saber valorar la nostra qualitat artística i van cridar als mossos d'esquadra (policia).


Com diuen uns amics "Compartir és Bo" i com diuen altres "llibertat als presos polítics del P2P".


Segona Aturada: MACBA (Museu d'Art Contemporani de Barcelona). Intentem alliberar a les precàries que treballen subcontratades per ETT's en aquest museu i convidar-les a l'esdeveniment de matí enfront del Molino del Paral.lel on haurà CULTUTRA LLIURE I GRATU�TA.



Tercera Aturada: el Teatre Arnau (amb escala en el Gat de Botero). Les "Vedets Army" vam seguir amb la labor de difusió per diferents punts de Barcelona i vam fer una escala per a fer-li pessigolles al gatet de la Rambla del Raval. A l'arribar al Teatre Arnau (on vam ser censurades pel Ajuntament de Barcelona vam trobar un trist i buit teatre tapiat, novament sense vida, igual que des de fa 6 anys.


Cultura, no et preocupis, et tornarem a alliberar!


http://www.internostrum.com/index.php
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
11 abr 2006
Tambè va ser en Català que la burgesia es va treure el barret a l´entrada de les tropes Franquistes, per no perdre patrimoni...
I els Castellans CASA PER CASA a Madrid i desagnant-se a l´Aragó. No defen-so a ningú, pero vull deixar clar que la lluita és de CLASES SOCIALS, no pas d´idiomes. Ara esteu tots confosos, perquè el Català no és la llengua del poble, sino de les institucions, és la llengua imperant, la que s´imposa prematurament sense encrupols. Ha migrat i s´ha convertit en la llengua dels opresors del poble. Abans ho teniem mes clar: el castellà era la llengua que va vinculada a la clase aristocràtica i tirana, la llengua del registre civil i de la poli, però ara... el Català és tambè la llengua dels destructors de la cultura lliure i dels QUE FAN LES LLEIS. Ara tambè es la llengua dels mossos i dels urbans, tambè és la llengua dels que ens miren amb fàstic... i és la nostra llengua i això és dur, crec que mes dur qu´abans. I anem confosos clar, anem confosos que t´hi cagues...
Re: Vedets Army del Teatre Arnau Paral.lel
12 abr 2006
repu,zveroff,... va per aquí.
petons.
en moments d'emergència, surt com es pot i fins on pot qui s'hi posa.
si no s'arriba a tot és perquè potser falten mans, energies... Però, de ben segur, que les pesigolles no anaven en aquell sentit.
Sindicat Terrassa