Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
PICT0083.gif
¿Tele5 entrando en un centro social ocupado para asistir a la rueda de prensa de un futbolista multimillonario? ¡En la Barcelona alternaguay, es posible!

"En el mundo realmente invertido lo verdadero es un momento de lo falso."

Guy Debord, La sociedad del espectáculo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
que trist..........
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
A vosaltres us semblarà trist, però a la gent de Sants i de Can Vies, els sembla perfecte.
No passa cada dia, que els diaris locals obrin amb una foto d'un jugador de futbol com l'oleguer, fent una roda de premsa dins un CSO, amb les banderoles de Torà, 3 de Gràcia, Franki o el cartell contra el TAV al fons.
Demostrant que el projecte de Can Vies, no només és legitim siinó que és necessari i que l'Ajuntament el vol desallotjar perque és molest i perque dins es couen lluites socials del barri!
Potser ell es renta la cara (cosa que no crec!), però nosaltres (els MMSS) ens va perfecte aquest tipus de cobertura social i mediatica!
Amunt els que lluiten!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
Són el c.s.o. Can Vies i Oleguer, que podría ser un altre futbolista idiota mes i prou, que fan servir Tele 5 per fer arribar a la gent una realitat que la gran majoría de les vegades els arriba molt distorsionada o semzillament no els arriba.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
Si també podem deixar que Antena3 mos faci un prgrama i mos doni peles es PP!

Amunt els que es venen!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
Jo ho veig ben bé, voleu ser els més radicals i revolucionaris i us oblideu per complet de la societat a la que voleu "alliberar": sectaris!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 abr 2006
Es evident que hem de dur a terme una lluita el meés allunyada del seu sistema, però també perque no, treure'n profit d'ell...
Ara per ara els mass media són l'arma de difusió més forta i si pots aconseguir transmetre un missatge sigui per banderoles darrere del jugador o simplement perque surti el nom del CSO als diaris, sense que estigui distorsionada i/o manipulada la informació és una gran oportunitat.

No ens hem de tancar en banda, es evident que ni ens agrada ni volem viure en el seu sistema i hem d'evitar-lo tot el possible, però si el podem fer servir a favor nostre i en contra seva, perquè no utilitzar-lo?

A mi em va semblar una gran oportunitat molt ben aprofitada...
A Can Vies estem molt afectades !!
11 abr 2006
recorte.jpg
D'acord ho confessem, a Can Vies des d'aquell dia no podem dormir; de fet cada matí ens fuetegem tantes vegades com mitjans burgesos van venir a la roda de premsa, estem molt confus@s pel fet que hagin sortit a la premsa oficial conceptes com Centre Social Autogestionat, 9 anys d'okupació, perill de desallotjament, espai privat contra espai social... ostres és que és super xungo que surtin fotos de l'Oleguer(que com qui diu "li ha tocat la loteria") en diaris com l'Sport o l'As o el Mundo amb 4 pancartes exigint la llibertat d'en Ruben i l'Ignasi, l'absolució d'en Franki i els 3 de Gràcia o l'oposició a l'arxivament de la querella posada pel jove de Torà contra els Mossos.

Ja m'extranyava que no sortís cap pseudo revolucionari a llençar merda contra els que fem feina, el que més m'extranya és que hagis trigat tant,( que has estat de vacances? )ha posar-ho a Indymedia ja que això va ser fa dos setmanes.

Il•lús !! T'agradi o no en aquest circ en què vivim (tu tb ja que si no com és que tens ordinador i accés a Internet?) els mitjans oficials arriben a tothom i la roda de premsa de l'Oleguer al C.S.A. Can Vies és un gol, en tota regla, o creus que els hi va fer gaire il•lusió al sr. Clos i a la sra. Moraleda?

Amunt els i les que lluiten !!
Torneu a les cavernes sectaris !!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
Ben fet i anims
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
N'hi ha molts als que els fa por que poguessim sortir del Ghetto, i potser transformar en algo les condicions socials.

L'altre cosa és que tots aquests que critiqueu a l'Oleguer per cobrar més que vosaltres esteu disposats a pagar un paston per anar a un concert de grups de música que distribueixen les seves cançons compromeses a travès de multinacionals discogràfiques amb anticopy.

Elq ue sou és un envejosos! Endavant Oleguer!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
felicitats a l'Oleguer i a la gent de Can Vies,
Ni cas a sectaris i provocadors i policies!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
És realment cert que aquest acte fuig de tot esquema pre-fabricat.

El fet de no entendre el que ha passat pot posar nerviós a molts. A mi em posa nerviós. Què collons és això? Qui és aquest tio de l'Oleguer? Es riu de nosaltres?

Es riu realment de nosaltres, o té uns pebrots d'admirar?

Quin desconcert! Hem de seguir atentament aquest personatge. És una bomba!!!!!!!!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
Moltes felicitats a la gent de Can Vies i moltes felicitats a aquesta persona que demostra que no té una pilota al cap com acostuma a passar amb la majoria. No fem cas als puristes, que estic segur que en molts casos són provocadors, perque no crec que obrir els centres socials a d'altres realitats sigui cap pas enrera, al contrari. Com deien més amunt això és un gol i normalitzar la realitat de l'existència de centres socials autogestinats i okupats a gent que no ho vol veure o que defuig el tema sempre que es parla, es demostrar que estem aquí i no ens deixarem vencer.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
Jo també vull ser socialista i cobrar 6 milions d'euros l'any! Independència Socialisma i VISA GOLD!!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
compreu el meu llibre,sóc un proletari del futbol,quan jo en jubili als 32 anys necessitaré una pensió digna,amb aportacions del poble,ens veiem al mundial d'alemanya,visca els països catalans.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
Canviaire, si el que ha puesto el post es un sectario, tu eres un ingenuo.
Tú y todos los que confian en los medios del poder para amplificar vuestra "lucha". Creeis que estais llevando el mensaje a la gente porque salgan dos carteles de fondo que la gente ve en la calle y porque un futbolista anatemizado hable de los centros sociales cuando en realidad lo que estan haciendo es simplemente integraros en su circo y dividir entre okupas buenos, serios y responsables y okupas malos e irrecuperables.

Y al que dice que la gente de sants esta contenta que se achante la boca o especifique a quien se refiere porque aqui en sants hay unos cuantos que no sabemos si reir o llorar con todo este circo.

Esperemos que la proxima vez al menos subais el liston y nos ofrezcais una charla sobre el MST brasileño a cargo de Ronaldinho o sobre la lucha contra el apartheid en Africa a cargo del luchador por los derechos civiles negros Eto'o.

O ya puestos, podriamos montar un fondo para tener un canal propio en el Digital, Can Vies TV o algo asi, eso si que nos acercaría definitivamente a vuestra "transformacion social".
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
11 abr 2006
Jo crec q es un error. L'Oleguer te pasta del circ del capitalisme més salvatge que es la lliga de fútbol, on uns pocs privilegiats p jugar, sí jugar, a fútbol guanyen una millonada mentre la classe treballadora feines a arribar a finals de mes. Jo crec que ho fa per tranquilitzar la seva consciència, però no em fa llastima és un VENUT del capital més!
Ja, ja ,ja
12 abr 2006
Ingenuo ? Ja, ja, ja, em sembla que l'únic ingènu que hi ha aqui ets tu "caramono", però que no ho veus que l'únic que parla de divisió entre okupes bons i okupes dolents ets tu, burru !! Que li estàs fent el joc a les institucions empanat ! Ah !! "Dos carteles de fondo que la gente ve por la calle" si en tots els carrers de la ciutat, que no ho veus que la gent es preguntarà - Què és això que surt darrera d'aquest del Barça?- i potser alguna de les moltíssimes persones a les quals haurà arribat aquesta notícia indagarà un pèl i s'assabentarà d'alguna cosa més.

"Y al que dice q la gente de Sants esta contenta q se achante la boca o especifique a quien se refiere pq aqui en sants hay unos cuantos qeu no sabemos si reir o llorar con todo este circo", pots "especificar" quants són "unos cuantos" pq em fa l'efecte que quan la gent diu la penya de Sants, es refereixen al C.S.A. Can Vies, La Burxa, col·lectiu de Teatre, col·lectiu de cine, Negres Tempestes, Construint, BarriSants.org, AJS, Endavant, Casal Indepe, Assemblea de Barri, Centre Social de Sants, Plataforma pel Soterrament de les Vies, Associació de veïns de la Bordeta, La Ciutat Invisible, Teteria Malea i la gran majoria de la gent que es mou a Sants, que resulta que es coneix, per això, perquè fa coses, així que mira si has de triar millor que ploris en lloc de riure ja que la teva secta, repeteixo per si no t'ha quedat clar SECTA, està absolutament aillada en un barri combatiu en el qual la gent de diferents tendències anticapitalistes treballa conjuntament en diversos temes, i es respecta, concepte que et deu quedar molt allunyat.

Allà ells els nenets fills de papà que es fan Okupasultraradicalesanarquistasdelacóleraconñ de la nit al dia.

Ja són uns quans anys treballant al barri i fora d'ell com pq la gent de fora sàpiga qui fa feina aqui.

Au doncs, dos pedres i t'emplaço a que si tant reformista és el C.S.A. Can Vies no hi tornis més.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
12 abr 2006
pk ho trobeu tan estrany? El pare d'una Capo de la CAJEi és l'alcalde de St Cugat, un dels especuladors més famosos de la zona...i com ell la majoria dels papes d'aquets nens
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
12 abr 2006
Caram no sabia que la Cajei fos tant important com per tenir "capos".

A difamar a un altra banda.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
12 abr 2006
"l'únic que parla de divisió entre okupes bons i okupes dolents ets tu, burru !!"

Jo i els mateixos diaris que vau convocar a la roda de prensa del pallasso de l'Oleguer. Un exemple són certs articles publicats a la teva estimada premsa emancipadora arran de la solidaritat amb elsa represaliats a Italia aquest estiu. Es tant sols un exemple, pero si tu no ets capaç d'adonar-te d'aquest fet tant evident no sere jo qui t'ensenyi a sumar.

"C.S.A. Can Vies, La Burxa, col·lectiu de Teatre, col·lectiu de cine, Negres Tempestes, Construint, BarriSants.org, AJS, Endavant, Casal Indepe, Assemblea de Barri, Centre Social de Sants, Plataforma pel Soterrament de les Vies, Associació de veïns de la Bordeta, La Ciutat Invisible, Teteria Malea "

És a dir, 20 persones quasi contades, agrupades en vairs colectius. (algunes d'elles molt respectables, no les estic criticant a elles).

"[..]repeteixo per si no t'ha quedat clar SECTA, està absolutament aillada en un barri combatiu en el qual la gent de diferents tendències anticapitalistes treballa conjuntament en diversos temes, i es respecta, concepte que et deu quedar molt allunyat."

Prefereixo estar aillat de la gent amb la que simplement no tinc afinitat i amb la que no comparteixo objectius ni mètodes. Si per tu ser coherent amb la critica als mitjans de comunicació del poder es ser sectari, doncs n'estic orgullos de pertanyer a una secta. Ara a la coherencia se li diu "purisme", a la integritat sectarisme i al discurs crític falta de respecte. I no em vinguis a parlar del respecte quan la gent de la que parles es passa el dia criticant-se mutuament a l'esquena. En fi, es el vostre estil.

"Allà ells els nenets fills de papà que es fan Okupasultraradicalesanarquistasdelacóleraconñ de la nit al dia."

Jajaja. Hauriem de veure qui es el nenet fill de papa, ho hauriem de veure. jajajaj. Sobre lo de la "colera", dir-te que estas posant en perill gent pero que no em sorpren gens que treguis el tema, els democrates radicalillos com tu no dubten en fer de xivatos o acusadors quan algú de l'entorn questiona el seu xiringuito. preferiu tenir la gent conflictiva al talego que al vostre barri criticant amb arguments les vostres contradiccions i tonteries. Els bocazas com tu sou els que provoqueu les detencions i despres aneu de solidaris.

I si, continua dient-nos, ninyatos, sectaris, fills de papa, i demès mentides, que nosaltres ja sabem molt be quin es el vostre pal. I et dic una cosa, la penya es mandrosa pero no subnormal. Una mica al contrari que tu i el miserable entorn que et rodeja.

PD: A Can Vies fa ANYS que no m'hi passo, tranquil/a.
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
12 abr 2006
Patetico el comentarios de canviaire. Me recuerda a las criticas de los JERCs a la izquierda independentista. (sectarios, aislados, blabla).
Aunque no sorprende.... a esta gente que tanto les mola el rollito estetico militante ver que alguien tiene posicionamientos mas radicales les jode un monton.
Idols, mites i altres ajudes per a l'autoconvenciment.
12 abr 2006
Francament es un d'aquells debats una mica diguem-ne esterils no? en plan que si un jugador de futbol pot ser un referent valid pel simple fet d'anar d'enrotllat i ser vehicle per a la premsa corporativa. Pero de sobte apareixen certs personatges repartint carnets i acusant de sectaris aquelles que pensem que vaja, que genial que el colega hagi tret un llibre pero que d'aqui a presentar-ho com el punt mediatic super espectacular hi ha un bon troc. Crec que la eleccio del lloc va be per reforcar el caracter folcloric del personatge. Totalment d'acord amb els plantejaments de "Oleguer President" nomes afegiria... Amunike Lehendakari!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
13 abr 2006
L´Oleguer va ser militant de l´esquerra independentista i de moviments socials de Sabadell, no és extrany ke pugui aparèixer en un lloc com Can Vies, com podria haver aparegut a la Torna, a Can Masdeu, al Casal Okupat de Gràcia, a l´Arran, a la Kasa de la Muntanya, a Can Capa Blanca, a l´Ateneu de l´Eixample o a al KOP Alta Tensió del Prat per posar només uns bons exemples de projectes de lluita i compromís,

JO TA KE!!! PAÃ?SOS CATALANS ENDAVANT!!!
Re: Presentació a Can Vies del llibre de l'Oleguer
10 mai 2006
Me llegit el llibre i està super bé, el recomano a tothom...
Sindicato Sindicat