Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Els dos acusats d'agressió racista a Castellar queden en llibertat amb càrrecs
10 abr 2006
Els dos acusats d'haver agredit un jove d'origen Guineà a Castellar del Vallès han quedat en llibertat amb càrrecs avui mateix. Un dels acusats se l'havia detingut setze vegades entre l'agost del 2002 i l'abril del 2005 per casos semblants. Per una altra banda, avui mateix l'alcaldessa Montse Gatell havia demanat més contundència en els casos de violència feixista i més policia a la vila fins que no hi arribessin els Mossos d'Esquadra.

L'alcaldessa fins i tot havia dit que el jove que havien detingut setze vegades i que s'ha alliberat era un perill potencial, i que necessitaven més policia per no trobar-se sols en la lluita contra la violència feixista. L'Ajuntament ha comunicat que es presentaria com a acusació particular en aquest cas.

'Castellar Contra el Feixisme' denuncia manca de voluntat per a aturar les agressions

La plataforma Castellar Contra el Feixisme critica 'la manca de fermesa i reconeixement de la problemàtica neofeixista per part de les administracions', segons diu textualment en un comunicat arran de l'agressió, a més, denuncia que un dels detinguts ja va participar en els incidents de la festa major del municipi del 2003. Els fets van passar a la plaça Mestre Anyé del municipi vallesà, on els presumptes agressors van acorralar la víctima, que continua ingressada en estat greu a l’Hospital de Sabadell, clavant-li puntades de peu per tot el cos.

http://catalunyapersempre.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els dos acusats d'agressió racista a Castellar queden en llibertat amb càrrecs
10 abr 2006
No sé perquè collons exigim sempre a les administracions que entenguin la problemàtica neofeixista, ja la entenen, simplement no hi volen fer res, no sé si per desidia o per interès, però estar clar que, com a suposats rupturistes amb el sistema (a noser que ens considerem reformistes) no hauríem de confiar en ell ni per lo bo ni per lo dolent, si volem combatre el feixisme ho hem de fer des de la cultura i des del carrer, res més.
Re: Els dos acusats d'agressió racista a Castellar queden en llibertat amb càrrecs
11 abr 2006
ok Kender, però estaràs d'acord en que s'ha de resaltar les contradiccions d'eun sistema penal que envia a pressò preventiva a gent per possesió de dorgues o crema d'un caixer, però deixa en llibertat a uns homicides en potencia.
Sindicato Sindicat