Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: @rtivisme
Creix la convocatòria de demà davant El Molino: actualització programa
10 abr 2006
Desenes d'artistes estan confrmant en les últimes hores la seva participació en la nova convocatòria de l'Espai alliberat per la cultura. El descontentament general del sector cultural promet una convocatòria molt concorreguda demà davant El Molino.
Convocatòria enviada a Liberinfo:



Dimarts a la plaça davant El Molino, a les 17h
L'Espai Alliberat per la Cultura no es desallotja no s'atura (entreacte)

Per raons alienes a l'equip de tècnics, poetes, taquillers, informadores, vedettes, actors secundaris, floreros culturals, tramoistes, il•luminadores, audiència, baixistes, grafiteres, periodistes, rates de biblioteca, vianants, lectors, claca entesa, escalfabutaques i tota la resta que formem part de l'Espai Alliberat per la Cultura, els cinc dies d'increïble programació cultural previstos al Teatre Arnau Paral•lel van ser interromputs. Demanem disculpes en nom dels pocavergonyes civicopolítics de l'Ajuntament que han mostrat una vegada més, clausurant aquest recinte espectacular, la voluntat política d'impedir tota cultura no mercantilitzada, tot espai cultural que sostingui pràctiques dissidents.

Aquest dimarts a les 17 h l'Espai Alliberat per la Cultura reprèn el programa. La cita serà a la plaça del Teatre el Molino, arran de la invitació de la Plataforma Fem Girar el Molino, un col•lectiu de veïns i veïnes que reivindiquen també l'ús dels espais teatrals en estat d'abandonament per a la cultura lliure. En el programa, teatre amb Conservas, concert amb membres d'Ojos de Brujo, Always Drinking Marching Band, recital de poesia amb Enric Casassas i Eduard Escoffet, cabaret i molts dels artistes que havien d'actuar a l'Arnau Paral•lel.

Si l'Ajuntament prohibeix l'ús de l'espai públic a base d'ordenances i també l'ús de teatres abandonats... on se suposa que es podran desenvolupar iniciatives col•lectives, lliures i creatives en aquesta ciutat?
És significatiu el fet que només a 20 metres del Teatre que ahir va ser desallotjat, el mateix Ajuntament ha fet les gestions necessàries per cedir un edifici de quatre plantes a l'SGAE, un dels grans gestors de la privatització de la cultura.
L'Espai Alliberat per la Cultura continuarà alliberant espais per dir que quan la cultura és lliure les entrades no s'esgoten.


Ens veiem dimarts a les 17h davant d'El Molino
Som els generosos, els excessius, ningú no ens aturarà.

I això només és l'entreacte...

Més informació:
Tels. de premsa: 610 92 02 53 / 691 12 47 59 / 637 01 84 01
Mail: culturalliure ARROBA yahoo.es
Web: http://culturalliure.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat