Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Carta bomba contra el juzgado nº13
10 abr 2006
Font: El Punt
Intercepten una carta bomba contra el jutjat de Barcelona que investiga dos anarquistes



SÃ?LVIA BARROSO. Barcelona

Empleats de la central de distribució de Correus a Barcelona van detectar ahir al matí una altra carta bomba: la tercera en només un mes. Aquesta vegada anava adreçada al jutjat d’instrucció número 13 de la ciutat, segons van informar fonts pròximes al cas, tot i que els portaveus dels Mossos d’Esquadra no ho van voler confirmar. Es tracta del jutjat que investiga la col·locació d’un artefacte explosiu al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (Cire), del Departament de Justícia de la Generalitat.

Els artificiers dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar a Correus i van desactivar sense problemes la bomba, que contenia una petita quantitat de material explosiu.

La presentació de la carta era semblant a les altres dues enviades el mes passat a la subdirecció general de la policia i al Cire, l’empresa que proporciona feina a presos i expresos. Aquestes dues cartes també van ser interceptades a Correus i desactivades abans d’arribar a destinació. Dies després, un grup anomenat Brigada del Còlera va reivindicar l’enviament com a part de la campanya de suport a Rubén i Ignasi, els joves anarquistes detinguts i empresonats al febrer per la col·locació d’un petit artefacte que va esclatar a la porta del Cire, al carrer Gran de Gràcia, el 17 de gener del 2005. L’artefacte, de fabricació casolana, només va provocar desperfectes a la porta de l’empresa pública. Un segon paquet explosiu trobat a les instal·lacions ni tan sols va arribar a esclatar. Ara, Ignasi ja és en llibertat sota fiança, però Rubén continua empresonat.



NINGÚ HO REIVINDICA
Tanmateix, ahir a l’hora de tancar aquesta edició ningú no havia reivindicat públicament l’enviament de l’última carta bomba.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat