Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
a quantes seccions puc classificar? Com puc fer que surti en més d'una?per què és útil triar les seccions? indybcn informa...
06 abr 2006
classificació en seccions: a quantes seccions puc classificar? Com puc fer que surti en més d'una?per què és útil triar les seccions?
Què és això de les diverses seccions?

Quan aneu a publica una notícia hi ha la opció de classificar-la en diverses seccions. Cada secció equival a una o vàries temàtiques que han anat predeterminant el col.lectiu editorial de Barcelona indymedia.
Per saber a quina secció estaria bé posar la vostra notícia aneu a la fletxa de les seccions i us sortirà tot el llistat. Si encara teniu dubtes podeu passejar-vos per les seccions que us sembla que poden ser les encertades clicant sobre el seu nom a la columna de l'esquerra de la pàgina principal i veure si us sembla que hi té a veure.

Quantes seccions podeu seleccionar? Com?
Podeu seleccionar fins a un màxim de 7 seccions per notícia.
Per tal de que es seleccioni més d'una secció mantingueu el Ctrl apretat mentres aneu seleccionant les diverses seccions.

Per què és útil seleccionar les seccions adequadament?

En primer lloc Barcelona indymedia també és un arxiu. Això vol dir que guarda les notícies antigues. Així doncs, si s'han classificat en les seccions adequades fareu més fàcil que es puguin trobar les vostres notícies en un futur.
En segon lloc indymedia barcelona permet la lectura per seccions. Això vol dir que els usuaris podeu predeterminar veure la pàgina a partir d'una determinada secció. Així doncs, si s'han classificat les seccions adequades fareu que la vostra notícia d'aquest tema arribi a qui busca notícies de la secció concreta.
En tercer lloc millorareu la secció artivisme que és on van a parar la majoria de notícies que s'obvien de classificar.
Finalment, si la classificació no és l'adequada o és errònia, el col.lectiu de manteniment de barcelona indymedia l'ha de reclassificar. Això vol dir que va a la vostra notícia i li busca la secció o seccions adequades. Així doncs, si s'ha classificat la notícia en les seccions adequades ens deixareu meś temps lliure per ressaltar les vostres convocatòries, mantenir la web, fer cobertura d'esdeveniments i etc...

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa