Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
la corrupcio crema bcn : incendi de can font a can ricart : tot*s a la concentració!!!!!
05 abr 2006
salvem can ricart!!!!!!!!!
els especuladors utilitzen mitjos d'allò més diversos per a seguir enriquint-se a través de la precarització de les nostres vides. l'ajuntament és complice d'ells i segons el cas actua. per exemple en la makabra els propietaris no denuncien, és l'ajuntament qui pren la iniciativa per a desallotjar aquet centre social okupat dedicat a la cultura. prop d'allí estava can fon dintre de can ricart. alli una solguda plataforma aquesta defensant aquest pratimoni de la humanitat i aconseguint amb ungles i dents metres d'espai public. l'ajuntament s'ha fet el boig enfront de les propostes i no ha assumit la seva responsabilitat. i com la plataforma era massa forta, doncs els impulsors del 22@ han anat a per el directe, cremar-la. sigui l'ajuntament o l'especulador de torn qui hagi cremat can fon, deberien caure caps o aquí ningú dimiteix? no us sembla rar que just abans de pasqua passi això? sempre intentant ficar gols durant les vacances. seguirem parlant de l'incendi després de setmana santa? doncs deuríem per com van els temps.

avui he assistit per primera vegada a l'assemblea que ha organitzat la plataforma de can ricart. poso aqui els punts que he recollit i demà ja sera el comunicat de la plataforma.

es vol:

-que l'ajuntament, després de munts d'informes de les institucions especialitzades en el tema, deixi si es fes el longuis i reconegui el valor de conjunt de can ricart com patrimoni de la humanitat. l'ajuntament no es fent concessions als veïns. l'ajuntament té l'obligació de preservar el patrimoni històric de la ciutat de les arpes dels especuladors del 22@.

-l'ajuntament no para de mentir davant dels mitjans de comunicació i de justificar-se que no sàvia que la situació era tan precària en can fon. això no l'hi creu ni el mes ximple, no?

-que els mitjans d'informació expliquin bé que la plataforma no solament és veïnal si no que consisteix en moltes mes associacions. aquí ES DEMANA que per favor totes les associacions, col·lectius, grups, etc facin COMUNICATS PÚBLICS perquè aquest acte criminal no quedi en el silenci. també que aquests mitjans d'informació verifiquin les seves fonts doncs s'estan donant moltes dades erronees sobre el futur de can ricart. cada dia els mitjans de comunicació tenen menys credibilitat en la gent a causa de la seva falta de rigor que els ciutadans anem comprovant cada dia.

-la informació de l'ajuntament ha de ser transparent amb el que està passant. no solament amb l'incendi si no també amb els seus plans. ara ha arribat una proposta de l'ajuntament però no s'indica la data per a la seva aprovació i a la plataforma li costa moltisim aconseguir tot tipus de informació. tota informació sobre un projecte de l'ajuntament hauria de ser pública i de fàcil accés per als seus ciutadans. ja val de fer com si fos una concessió, ja val de la seva condescendència. és la seva obligació.

-que s'acceptin els diferents espais proposats per la plataforma. en el projecte de l'ajuntament ja s'han oblidat de la guarderia (els nens no interessen a l'ajuntament però lloc per a les multinacionals si que hi ha) i d'uns altres. per exemple el qual anava a estar en can fon, la nau 21 un mediahacklab on les persones aprenguessin i creessin noves eines perquè la tecnologia estigués al servei de la societat i no dels quals tenen els diners per a pagar.vos esperem avui dijous a les 19.30 a la porta d can ricart, metro poblenou.

fotos de can fon i can ricart abans del incendi
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/221614/index.php
fotos de can fon despres del incendi
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/249584/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la corrupcio crema bcn : incendi de can font a can ricart : tot*s a la concentració!!!!!
06 abr 2006
dissolució del consistori
Re: la corrupcio crema bcn : incendi de can font a can ricart : tot*s a la concentració!!!!!
06 abr 2006
Això, que dissolguin el consistori i ens posin una gestora, com a Marbella. Això sí, una Gestora Pro-Amnistia, que es noti que no som espanyols.
Re: la corrupcio crema bcn : incendi de can font a can ricart : tot*s a la concentració!!!!!
07 abr 2006
La mani d'ahir tot un èxit , la penya té ganes de més i millor .El dia 19/o4/06 a les 19:30 h a can Felipa , assemblea de veïns i veïnes per preparar-ne alguna de grosa .
Re: la corrupcio crema bcn : incendi de can font a can ricart : tot*s a la concentració!!!!!
04 mai 2006
Manifestació
Dijuous 4 de maig, 19h.
(Rambla, rodona del Casino)

Més HABITATGE ASSEQUIBLE
Més EQUIPAMENTS PÚBLICS
Volem CAN RICART INTEGRE

Poblenou és la seva gent! PER POBLENOU

Convoquen:
Comissió pel dret al habitatge del Poblenou
Comissió Pro-Equipaments del Poblenou
Plataforma Salvem Can Ricart

PROU!
Per un nou model de ciutat!
Sindicat