Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
La Plataforma pel Dret a Decidir ha fet públic aquest migdia un comunicat
05 abr 2006
Dret de Decidir ha descartat de donar suport a l'Estatut en el referèndum, però no es manifesta encara sobre quina opció recomanarà. De tota manera, la Plataforma considera que aquest Estatut quedarà superat per les posicions sobiranistes d'una part de la societat catalana. Segons una nota difosa aquest migdia, el text actual de l'Estatut no recull "cap dels plantejaments" de la manifestació del 18 de febrer.
Comunicat:

Sobre el posicionament de la Plataforma pel Dret de Decidir a propòsit del proper Referèndum sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya

La proppassada Assemblea General de la Plataforma pel Dret de Decidir va debatre la conveniència de posicionar-se o no davant la propera convocatòria del referèndum sobre l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.
Aquest debat va posar de manifest una opinió àmpliament estesa entre els i les participants a l'Assemblea de rebuig a l'actual proposta d'Estatut, ja que, no només està molt lluny del que fou aprovat inicialment pel Parlament de Catalunya, sinó també perquè no reconeix plenament que âsom una nacióâ?, ni que âtenim el dret a decidirâ?, ni inclou tampoc cap dels plantejaments del Manifest amb què vàrem convocar la manifestació del 18 de febrer.

D'aquest posicionament majoritari, se'n desprèn clarament que la Plataforma pel Dret de Decidir no validarà mitjançant el sí l'Estatut proposat i que, sigui quin sigui el resultat del referèndum, el marc autonòmic resultant restarà depassat per les aspiracions sobiranistes d'una gran part de la nostra societat. Caldrà emplaçar-nos, doncs, a continuar la mobilització social iniciada el 18 de febrer cap a un futur escenari d'autodeterminació que respecti plenament les decisions del nostre poble.

En el marc, però, d'aquest posicionament resta encara pendent de resoldre el pronunciament públic de la Plataforma pel Dret de Decidir davant el Referèndum, amb una campanya que doni suport a lâopció de vot més coherent amb el nostre lema i manifest, i que alhora promogui una àmplia participació activa de la societat catalana.

4-IV-2006
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/?category=cultures

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Plataforma pel Dret a Decidir ha fet públic aquest migdia un comunicat
06 abr 2006
d'on rebeu els diners????????
Re: La Plataforma pel Dret a Decidir ha fet públic aquest migdia un comunicat
06 abr 2006
Aquest tema dels diners ja cansa, com totes les organitzacions culturals , socials, polítiques treuen els diners com poden. Té cullons la cosa, mentres uns treballen per l¡alliberament nacional d'altres es fixen amb els colors dels mitxons...
Sindicat