Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
:: Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat! ::
05 abr 2006
El 5 d’abril, de Perpinyà a Alacant, els estudiants hem fet visible que no ens deixarem precaritzar. Mitjançant un seguit d’accions hem volgut fer palès el nostre suport a la revolta nordcatalana i a la decisió de mantenir-se en vaga una setmana més. Les accions han consistit en penjar pancartes a totes les universitats del país sota el mateix lema: “Ni reforma espanyola, ni CPE francés. Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat laboral!?
muntatge fotogràfic.jpg
Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat! La Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC) es mobilitza contra la precarietat A Catalunya Nord, ja fa tres setmanes que els estudiants de la CEPC, juntament amb altres alumnes, ocupem la universitat de Perpinyà per demanar la retirada definitiva del Contracte de Primera Experiència (CPE). Com a joves i futurs/es treballadors/es dels Països Catalans, des de la CEPC rebutgem el CPE, perquè suposa un augment sense precedents de la precarietat laboral en una part del nostre territori. El 5 d’abril, de Perpinyà a Alacant, els estudiants hem fet visible que no ens deixarem precaritzar. Mitjançant un seguit d’accions hem volgut fer palès el nostre suport a la revolta nordcatalana i a la decisió de mantenir-se en vaga una setmana més. Les accions han consistit en penjar pancartes a totes les universitats del país sota el mateix lema: “Ni reforma espanyola, ni CPE francés. Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat laboral!? Per això, des de la CEPC volem fer públic que: - recolzem el moviment contra el CPE a Catalunya Nord i se solidaritza amb els/les joves bretons, occitans, bascos, corsos i francesos de l’estat francès : treballar amb unes condicions dignes és un dret que tots hem de reivindicar i defensar. - El Contracte de Primera Experiència i la reforma laboral espanyola s’inscriuen dins la dinàmica de desestructuració laboral impulsada des de la Unió Europea : joves, estudiants, treballadors/es… ens hem de solidaritzar a nivell europeu per fer front a aquestes normatives regressives. - reclamem vertaderes polítiques i no uns contractes precaris que serveixen a enriquir empreses i a amagar la situació crítica que viu una gran part dels/les joves dels Països Catalans. El 5 d’abril, de Perpinyà a Alacant, els estudiants hem fet visible que no ens deixarem precaritzar. Ni reforma espanyola, Ni CPE francès. Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: :: Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat! ::
05 abr 2006
Ni reforma espanyola, ni CPE francés. Treballadors i estudiants fotem plegats canya a la precarietat laboral!
Re: :: Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat! ::
05 abr 2006
De Salses a Guardamar, canya a la precarietat!

Hem de donar suport amb els nostres companys del nord del país i dels altres habitants de l'estat francés. Per cert, hauríem de començar a fer pedagogia i deixar de fer referència només a l'estat francés i visualitzar que els i les nordcatalanes tenen identitat pròpia.

salut i lluita!
Re: :: Des de les aules dels Països Catalans, canya a la precarietat! ::
05 abr 2006
CEPC + Alternativa Estel

Unitat JA !
El moviment estudiantil i el moviment popular volen unitat .....

Amunt la lluita !
Sindicat