Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Divendres 7 concentració antiespeculativa + acció a Castelldefels
05 abr 2006
L'AJC organitza una concentració antiespeculativa a Castelldefels, a les 20h a l'estació de Renfe. Zona aparcament.
Durant els darrers anys, Castelldefels ha patit una gran transformació urbanística, s’han urbanitzat nous barris d’alt estànding, grans centres comercials i d’oci, s’han destruit zones naturals, etc. La gestió urbanística de la ciutat, doncs, no varia i seguim sense sol·lucions pels problemes que en deriven.

El nostre Ajuntament ha venut la majoria del nostre territori a promotors i constructors per activar la sector de la construcció. Això ha provocat un encariment espectacular del preu de la vivenda, que ens obliga als joves i a les classes treballadores del poble haver de marxar de la nostra ciutat per poder trobar un habitatge assequible i digna

El nostre Ajuntament beneficia el comerç elitista, obrint pas a l’implantació de grans multinacionals de la moda i l’alimentació. S’ha condemnat al tancament a gran part del comerç local, i els comerços que sobreviuen pateixen l’efecte del capitalisme més salvatge, reducció de preus, majors horaris d’obertura, precarietat laboral, etc.

El nostre Ajuntament destrueix el patrimoni cultural i natural, demostra que no te voluntat de protegir la natura que ens envolta i salvar els pocs espais natural que queden a la ciutat. Les cases més antigues del centre de la vila han desaparegut, per deixar lloc a alts edificis de pisos unifamiliars que encamina Castelldefels cap un creixement insostenible.

El nostre Ajuntament potencia i indueix a l’especulació. Degut al creixement desmesurat de la vila, es posa més que mai en evidència la carència dels serveis socials i públics més bàsics: educació, sanitat, transport, cultura, art, oci gratuït, espais de reunió per a joves i jubilats, etc.

El nostre Ajuntament no sembla doncs interessat a fer front a aquestes realitats i demandes socials, més aviat, com exposem, les propícia.

L’Assemblea de Joves de Castelldefels segueix dient prou i treballant per construir alternatives a aquest nociu model. Estem farts de veure com quatre personatges mangonegen al seu gust el territori públic i es guanyen la vida precaritzant la dels ciutadans/es de la nostra ciutat! Continuem lluitant per dur a terme el nostre projecte de denúncia social envers aquesta situació!

Volem construir un espai de lluita i reivindicació social, on tinguin cabuda totes les activitats marginades per l’administració local.

Volem iniciar un nou període de lluita contra aquest sistema que discrimina els ciutadans en benefici dels inversors.

Convidem a tothom, a la II Concentració antiespeculativa a Castelldefels (Baix Llobregat) diguem prou a l’especulació, a la precarietat i fem sentir la nostre veu amb força.

This work is in the public domain

Comentaris

D'acord però...
06 abr 2006
Cal dir que el comerç local de Castelldefels és el sector més carca de la ciutat, que no em fan cap pena i que han estat actius esquirols en totes le convocatòries de vagues generals convocades. Pasaré el divendres a fer un cop d'ull i a veure que es el que es vol fer... Salut
Sindicato Sindicat