Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : antifeixisme : globalització neoliberal : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
05 abr 2006

Nombroses manifestacions i concentracions de suport a la revolta social de l'estat francès a Nova Zelanda, Alemanya, Grècia, Japò, Brasil, Turquía, Anglaterra, Suècia, Irlanda i Països Catalans.

Recolzament de sindicats d'arreu del món com la Confederació Sindical Alemanya, l'Unió Italiana del Treball, la Intersindical Catalana , la Confederació Sindical Noruega, la Confederació Sindical dels Països Baixos, la Solidaritat Obrera Basca, la Solidaritat Obrera Polonesa, la Federació Sindical Palestina, la Confederació de Sindicats Lliures Eslovens, la Confederació Sindical Turca, l'Unió Sindical Suïssa, la Confederació General del Treball d'Israel, la Lliga Democratica de Sindicats Independents d'Hongria, l'Unió Marroquina de Treballadors, l'Unió de Sindicats Lliures de Mauritània, la Federació Pakistanesa de Sindicats, la Confederació General del Treball d'Haití, la Confederació Nacional de Treballadors de Guinea, etc.

novazelanda.jpg
pont
Contra l'Europa de la precarietat i del capital bastim l'Europa democratica i social!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
05 abr 2006
La revolució antiCPE que està vivint l’Estat francès des de fa setmanes és una demostració clara de la força que té un poble quan està decidit a actuar políticament en un marc democràtic. La lluita contra el CPE, o llei del primer contracte de lloc de treball, està encapçalada per sindicats i estudiants però és seguida per una part important de la societat, que considera que el govern de dretes dirigit s’ha passat de la ratlla en el camí del neoliberalisme que estan seguint la major part de les societats del món occidental.
Un primer efecte polític de les mobilitzacions de milions de persones es la de fer inviable la llei aprovada pel govern i pel parlament i, per tant, aquesta llei haurà de ser retirada o transformada tant a fons que no la reconeixerà ni qui la va concebre. Aquest es l’objectiu primari dels milions que surten al carrer a expressar la seva oposició. Un segon efecte polític es que l’actual govern i, sobretot, el seu primer ministre, tenen data de caducitat avançada, és a dir, no poden durar gaire i hauran de ser canviats. La carrera política de Villepin ha arribat a la seva fi i la protecció del president Chirac ja no li serveix de res. El carrer ho ha sentenciat.
Re: Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
05 abr 2006
Per quan res semblant als Països Catalans?
Re: Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
06 abr 2006
aquestes " revoltes de la classe mitja" i aburgesats és revolució social i "els disturbis" de novembre i desembre, és això disturbis, persones que no poden accedir a l'educació superior
Re: Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
06 abr 2006
els disturbis de novenbre, la lluita d´ara contra el CPE son part del mateix procés revolucionari. Solidaritat catalana amb els estudiants i vaguistes antiCPE! Avant!
Re: Solidaritat internacional amb la revolta social a l'estat francès
20 abr 2006
Quan no tens feina o només pot tenir-ne pero mal pagada i amb condicions abusives, amb contractes temporals lligats un rere l'altre, no estas aburgesat sino precaritzat. Es a dir explotat.

Els joves estudiants i treballadors de l'estat francès han guanyat el primer combat del llarg conflicte social entre l'Europa democratica i social que defensen i l'Europa de la precarietat i del capital que els governs europeus pretenen imposar-nos al servei de la patronal
Sindicato Sindicat