Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
Sentada por una vivienda digna en Barcelona, 14 mayo 17:00
Se decia que solo nos importaba el botellon y q el resto nos importaba una mierda. Asi que quedais convocados para esta mani por una vivienda digna. Os copy pasteo el mensaje:

Sentada por una vivienda digna en Barcelona, 14 mayo 17:00

Hola a todos. Sé que este e-mail se puede parecer a muchos de los que circulan por la red pero no es cierto. Este e-mail está siendo enviado por toda España para reivindicar nuestros derechos. Hemos asistido durante el mes de marzo a la convocatoria de macrobotellones por toda España. Esta convocatoria es diferente.

En Francia, los jóvenes protestan por la “modificación� de los contratos basura. Muchas voces han sido las que se han quejado en este país porque los jóvenes no hacían nada. Pues bien, ¿se lo vamos a demostrar?

El domingo, 14 de Mayo a las 17:00 , sentada en la plaza Cataluña de Barcelona(existe otra convocatoria mismo día misma hora en la plaza del Sol de Madrid).

Queremos todos una vivienda digna, una vivienda en la que podamos vivir y fundar nuestras familias sin estar destinando más del 50% de nuestro sueldo para pagarla. Si de verdad te importa tu futuro… ¿estarás allí sentado con tus colegas?

Difunde este mensaje. Pásalo.

Esta convocatoria no ha sido convocada por ningún partido político, simplemente es la demostración de como la juventud española puede unirse para conseguir sus propósitos.

(Copiad y pegad el mensaje para que no se acumulen las direcciones, o poned las direcciones en CCO, pasarlo por el móvil tambien para que le llegue al mayor numero posible de personas)

POR UNA VIVIENDA DIGNA, PASALO!!

P.D. Hay otra mani convocada en Madrid, pero no tengo mas información. Os ruego que paseis este mensaje a todo el que tengais en vuestra agenda igual q hicisteis con el macrobotellon, pero esta vez por un motivo que seguro q tarde o temprano os afectara. Todos a la calle q llevaremos bebidas xDDDD

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
gràcies per posar textos en llengües foranes. Així tenim l'oportunitat d'aprendre una mica l'italià escrit.

No ho sé, no ho entenc. Jo sempre he respectat totes les llengües, el castellà també esclar. Però ara veig aquest text en espanyol i em crea una mala sensació.
Potser deu ser això de que la llengua pròpia de Catalunya és el català, i la resta sols són llengúes oficials..
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
HI HA QUE ES CONFONEN DE PAIS I ES PENSEN QUE SOM ESPANYA ...
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
doncs a traduir si molesta!!! Quina vergonya, sempre la mateixa historia, mes fer i menys queixar-se.
Comentaris sobre la iniciativa? Penso que pot mobilitzar mes gent que anteriors convocatories del mateix estil per la vivenda... al final la resaca donara els seus fruits?

Salut
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
Aiai, tens el mateix discurs que el nacionalsocialisme.

La noticia ja va aparèixer: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/249223/index.php
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
os creeis que haceis un bien por el catalán? Sois de esa clase de gente que hace que los españoles "cerrados" no hablen el catalán en 30 años viviendo en barcelona.
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
No és només una qüestió d'idioma. És una convocatòria organitzada en clau centralista, i per tant, espanyolista. Si ens fixem en el llistat de ciutats de la convocatòria citada per l'Àlex, Madrid és la primera. Quina casualitat. I també posa Elche en comptes d'Elx. A Galiza, utilitza el bilinguisme hipòcrita A/La Coruña. També posa Pamplona en comptes d'Iruñea. Bé, una excepció: Bilbo! Carai, com es nota que els respecten als bascos.

I una altra cosa: no vaig anar al botelló ni hi penso participar mai, però fer concentracions per la vivenda en plan moralista, per redimir els pecats del botelló, em provoca nàusees. I què si els joves catalans o espanyols es reventen el fetge pel carrer i fan destrosses? Els francesos van cremar cotxes fa uns mesos!

Si algú té problemes amb la seva consciència col·lectiva, li recomano que vagi a l'asseguda per la vivenda. Personalment, no tinc remordiments.
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
PARLO CATALÀ!
NO TINC PIS!
I NO PROTESTO!!!
ÉS A DIR...

SÓC UN NACIONALISTA!!!!
VISCA CATALUNYA PLENA D'IMBÈCILS!!!
Re: Mani por una vivienda digna!
05 abr 2006
Hola

Soy un "exiliado" de Madrid Indymedia porque está chapada y no entiendo bien el catalán, pero nunca se me ocurriría poner un solo comentario quejándome de que se escriba en catalán.

Respecto a la noticia, pues me parece una gran iniciativa. Es un problema que lo sufrimos todos los que vivimos en la península ibérica (incluído Portugal), así que no dejemos que nos separe el idioma.
Re: Mani por una vivienda digna!
06 abr 2006
Molt ben dit imbècil!! Jo també parlo català, tampoc tinc pis, però, en canvi, sí q penso protestar!!

Dóna igual qui ho convoqui, en realitat no ho convoca ningú, es reconvoca cada cop que es reenvia el mail. Si no us agrada Elche, doncs canvieu i hi poseu Elx, però el fet serà el mateix... seguirem sense vivenda!
(Tot i que tinc el dubte de si els comentaris contraris a la acció són de debò o només pretenen que hi vagi menys gens.)

Ens veiem a la Plaça de Catalunya!!
Re: Mani por una vivienda digna!
02 mai 2006
hola JOves! no sé com pot haver-hi gent amb pensament tant retorcit.éstic d'acord que defenseu la vostra llengua però aixó no té rés a veure.la convocatoria esta encapcelada per Madrid, per que és la comunitat que més s'esta movent...y potser perque hiha una plataforma amb uns objectius idéntics. sou uns racistes del castella i vosaltres mateixos...sempreu heu de ficarel dit. apa! qui vulgui una vivenda digna a la península Iberica, governada per el mateix govern, que sorti al carrer!!
Sindicato Sindicat