Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Corrupció a Gallecs.
03 abr 2006
A l'espai natural de Gallecs,situat al bell mig del Vallès, que properament serà declarat espai protegit PEIN,hi ha una urbanització il·legal anomenada l'Estany de Gallecs que s'ha anat fent durant les dues ultimes dècades sobre un bosc de propietat pública amb la total complicitat dels propietaris públics INCASOL (Generalitat) i l'Ajuntament de Montcada, municipi aqui pertany aquests terrenys.
Curiosament, a finals dels 90, mentre permetien la construcció de cases i xalets de luxe, fins i tot una mansió anomenada La Bardana acabada l'any 2003 , al poble de Gallecs enderrocava una masia, Can Feliuà, per tal que ningú la pogués okupar. Una setmana abans moria el pagés que l'havia habitat durant tota la se va vida. L'any passat, l'Incasol i l'Ajuntament de Mollet feien mobbing immobiliari als habitants de la masia de Can Cruz de Gallecs per tal que deixessin la masia buida i deixar-los al carrer. Portava 30 anys okupada per unes families, com la majoria de les cases i masies que van quedar abandonades els anys 70 després de l'expropiació de l'AC.T.U.R. de Gallecs.
Fa uns mesos el grup Cànem-Ecologistes en Acció de Mollet va presentar una denúncia davant el tribunal Superior de Justicia per la construcció il·legal de l'urbanització i per prevaricació.
El Pla Director Urbanístic de Gallecs aprovat per la Generalitat i els Ajuntaments amb terrenys a Gallecs, pretén legalitzar l'urbanització, així com l'Ajuntament de Montcada.
..

This work is in the public domain

Comentaris

no en ens treuran gallecs!!
03 abr 2006
QUE NO ENS TREGUIN LA TERRA QUE ES DE TOTS!!!!!ANIMS!! LA GENT DE MOLLET ESTA AMB GALLECS!!!

SALUD!!! LA TURA TORTURA!!!
(A)
Sindicat Terrassa