Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
:: Granollers :: Concentració per l'Autodeterminació
02 abr 2006
El passat dissabte 1 d’Abril, seguint la convocatoria de la Campanya Unitària per l’Autodeterminació es va realitzar una concentració davant l’Ajuntament de Granollers a 2/4 de 8.
Entre mig de les actuacions per l’aniversari de l’Esbart Dansaire de Granollers es va cedir per uns minuts l’escenari i megafonia que s’estava utilitzant perquè diverses persones hi pugessin i llegissin el manifest de la Campanya. Un cop acabat, un grup de joves va desplegar una pancarta de grans dimensions a un lateral de “la Porxada� a la vegada que es repartien pamflets amb el manifest de la campanya.
Cal destacar la desmesurada presència policial davant una concetració pacífica per un dret democràtic com és l’autodeterminació. Durant l’acte, un policia municipal va estar fent fotos des del balcó de l’Ajuntament, mentre el cap de la policia local el sr. Colomer donava ordres al cordó fet pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local per les places i carrers dels voltants, amb la presència de diversos cotxes i dues furgonetes de la Unitat Mòbil d’intervenció dels Mossos d’Esquadra (antiavalots).
Des dels col•lectius i persones convocants s’ha valorat positivament la concentració i la difusió realitzada, i s’ha agraït la col•laboració de les entitats que van cedir l’equip de megafonia. També han mostrar preocupació per la quantitat de policia i per l’estratègia de control social (fotografies, seguiments i identificacions), intimidació i demostració de força que està duent a terme l’Ajuntament i el Cap de la Policia Local.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa