Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
La Setmana de la Comunicació, a punt
02 abr 2006
El Punt, comarques gironines 02-04-2006
Professionals de la comunicació i la publicitat es trobaran a Girona del 24 al 28 d’aquest mes

EL PUNT .
Conferències, debats, col·loquis, un programa de ràdio en directe i la presència de comunicadors rellevants són els principals ingredients de la III Setmana de la Comunicació, que se celebrarà a la ciutat de Girona del 24 al 28 d’abril. La setmana, de la qual un grup d’estudiants de l’Escola de Comunicació de la UdG (EUCC) aquest any en són els principals artífexs, culminarà el divendres dia 28 amb la Nit de la Comunicació, en què es lliuren els premis Àngel de Bronze, Gironí de l’Any, Terres de Girona i el d’Honor, que l’any passat el jurat va decidir atorgar a Joan Manuel Serrat. La Setmana de la Comunicació, oberta a tot el públic en general i especialment als estudiants, l’organitzen l’EUCC i El Punt, i és possible gràcies al patrocini de la Diputació de Girona.


+ A dalt, el cantant Joan Manuel Serrat recollint, l’any passat, el Premi d’Honor de la Nit de mans de Joan Vall, director general d’El Punt. A baix, participants a la Setmana d'aquest any: Àngels Barceló, Vicenç Villatoro, Joan Roura i Vadó Lladó.




La Setmana de la Comunicació és l'excusa perquè professionals de la comunicació i de la publicitat es donin cita un cop l’any a la ciutat de Girona per debatre sobre temes d'actualitat. A banda de les nombroses activitats que es porten a terme durant la setmana (vegeu la plana següent), el punt àlgid de tot plegat és la Nit de la Comunicació, que se celebrarà el 28 d'abril i durant la qual s'entregaran els premis Àngels de Bronze i els premis Gironí de l’Any. Igualment, la organització atorga dos reconeixements de màxim nivell. El Premi d’Honor de la Nit de la Comunicació (que en edicions anteriors ha estat recollit per Jordi Pujol, Joan Laporta i, l’any passat, per Joan Manuel Serrat) i el Premi Terres de Girona, que la Diputació va atorgar per primer cop l’any passat a la Fundació Umbele, que es dedica a projectes solidaris a l’Àfrica.

Entre molts altres convidats, aquest any a la Setmana de la Comunicació hi participaran periodistes com ara Àngels Barceló (SER), Ramon Rovira, conductor del programa Àgora de TV3 i el periodista radiofònic Vadó Lladó, de Ràdio Flaixbac, que emetrà el seu programa en directe des de Girona. El Col·legi de Periodistes s'hi ha implicat per primer cop aquest any i ha organitzat dos debats d’actualitat.
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=1813989

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: La Setmana de la Comunicació, a punt
02 abr 2006
Joan Manuel Serrat Àngels Barceló (SER),Ramon Rovira,
Re.l,mateix
02 abr 2006
una mica de olureta fan oi?
Sindicato Sindicat