Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
Está tarde esta convocada una manifestación para pedir la libertad inmediata de los tres presos, por los hechos el 4 de febrero en la calle Sant Pere mes Baix.
La cita es la las 16h. en plaça universitat

PRESOS A LA CALLE!!


más información www.karcelona.revolt.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
"de todo lo actuado se prueba que los acusados pertenecen al movimiento social denominado ocupa, cuyo primer rasgo definidor es el alejamiento del ambito de influencia familiar, para irse a vivir a un domicilio inestable y de incierta localización a los efectos del presente procedimiento." Extracto del auto denegando la libertad provisional de Rodri, Alex y Juan, dictado por la Audiencia Provincial de Barcelona, el pasado 16 de Marzo.
Re: Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
cuanto juez fascista, colega!

Siesque de cuando en cuando habría que desinfectar... con matarratas, claro.
Re: Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
Bon dia a tots, ahir vaig anar a l'ajuntament de la vila de gracia per protestar a favor de l'autodeterminació i hi havien trenta persones contades, se que no hi te res a veure pero jo em pregunto si dius k kreus de debò en una ideologia i et quedes a casa creuat de braços, ets un farsant, es per aixo k krek k tots akells k estiguin assabentats de la protesta per l'alliberació dels pressos del 4f akudeixin a la plaça universitat a les 16h d'avui i k lluitin no tan sols per la llibertat dels pressos sino tambe per la propia llibertat k es el mes important. Anarkia i salut!
Re: Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
lexus, tienes toda la razon
Re: Manifestació LLibertat presos 4F
01 abr 2006
Em podries explicar si us plau la relación enttre audoterminació i la propia llibertat?
jo crec que el moviment anarquista vo lanar més enlà dels pobles per arribar a una veritable llibertat de les persones. Crec que el que demanem es més ambiciós que la llibertat de un territori, ja que una vegada assolida la fita de la indepenència que passa? jo vull la llibertat del poble i per això fa falta derrocar el sistema.
Sindicato Sindicat