Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
L´Estatut de la Moncloa i el significat del NO
01 abr 2006
A veure, no comencem amb els ploriquejos de l´esquerra defraudada i dels anticapitalistes sense partit. Els polítics de Madrid estan per servir a tota la societat. jejeje
L´ Estatut de la Moncloa i el significat del NO.


Si la societat diu NO a la proposta espanyola d´estatut els que queden ferits de mort son els polítics que han votat Sí i "considerant" el numeret -fictici al meu parer- de la "gran voluntat de màxims" de la proposta del PArlament, els polítics autonòmics encara podrien salvar la pell si saben maniobrar a temps.

En conseqüència, al congrés espanyol se li girarà feina i haurà de tornar a presentar-nos una proposta "votable" i "potable". Si els hi aixequem enlaire les seves daurades vacances doncs que es fotin i ho haguèsin fet bé des de el principi. Primer la feina, polítics!

No hi ha cap obligació de votar Sí, si tan "generosos" han estat els governadors espanyols no hi haurà cap ni un inconvenient,per part d´aquesta colla de borbònics de nova mena, per aconseguir tots els drets usurpats per la Constitució espanyola al poble.

Em temo però que els polítics autonòmics faran de nous policies colonials contra els indígenes del País Valencià, del Principat i de les Balears. El poder de l´estat ara es mes fort que la dignitat del poble. Però si mantenim el dit acusador sobre el verdader "negador de llibertats" encara en treurem més empenta revolucionària: Passi el que passi nosaltres no en serem responsables.

ara "necessiten" (PSOE i la dreta regional) passar urgentment la responsabilitat a un altre -la ciutadania- i després igual com van fer amb la Constitució de Franco ens refregaran pels nasos que "es va votar afirmativament" i a apechugar i combregar amb rodes de molí.

Que cadasqun afini el seu instrument i repassi les partitures. HAurem d'anar tots a una, per una ruptura democràtica.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L´Estatut de la Moncloa i el significat del NO
01 abr 2006
No volem un estatut retallat pels españols. Que donin la oportunidat al referendum de votar per l'estatut del parlament o per l'estatut de madrid (triar una de les dues opcions), i que respetim la voluntat del pople catala.
Vota Independència, Vota Nul!!
01 abr 2006
Els vots dels independentistes no ens els hem de barrejar en el futur referèndum de l'Estatutet amb els integristes de l'España cañí i PePerra, amb els de la màfia del totxo i el ciment, els del feixisme policial contra aborígens catalans conscients i immigrants i sense papers del Sud, sobretot contra joves. No podem barrejar-nos amb els fatxes espanyolistes. No podem votar No, doncs.
Però tampoc podem votar Sí, i beneir el pacte botifler Mas-ZP, la seva putrefacta estratègia burgesa i reformista-curt-de-mires de CiU i PSC-PSOE, la dictadura majoritària gris, monòtona i covarda de la Sociovergència principatina...
Però alerta! S'acosten la cua i la pudor de sutge lerrouxista de Ciutadans de Catalunya de Boadella & Co., sempre fidels a reproduir la realitat del front dels nacionalistes d'Estat bascos fins la treva d'ara d'ETA a Catalunya, buscant la confrontació ètnica (+ q nacional...) d'arrel jacobina i exiugoslava als Principatins, ara k s'ha acabat la possibilitat d' "anys de plom" des d'organitzacions revolucionàries i/o independentistes europees (IRA, ETA...han estat superades pel terrorisme -sense alleujants ni eufemismes- d'al-Qaida, la NBA de la "lluita armada", una lluita tan extremament goliatiana i tan difícil com q TV3-TL toqui l'ull a al Jazira-Bin Laden...
Estem contra Sí i contra No, i l'abstenció ens la vendran com a passotisme populatxero de bon temps, ignorància i platja, més que com a asseveració d'algun tipus d'asseveració dissident...
Per tant, la millor sortida, que ens permet a + comptar quants independentistes som al Principat, en la futurible oportunitat històrica d'un referèndum d'autodeterminació a Catalunya, és el vot nul, promocionat per la campanya ciutadana Vota Independència, Vota Nul!
Re: L´Estatut de la Moncloa i el significat del NO
01 abr 2006
Aixo mateix votar independent pero no per la independencia del seu estatut. Vull dir votar amb llibertat i sense la menjada de coco que ens volen impossar els señors caciques de la politica catalana ERC inclos amb el seu nacionalisme particular de compra i venda.
Vota NO!
02 abr 2006
Votar nul és tirar el vot. Si l'estatutet és una merda, cal dir NO a l'estatutet. Deixar de votar NO per la parida de que "Els vots dels independentistes no ens els hem de barrejar en el futur referèndum de l'Estatutet amb els integristes de l'España cañí i PePerra" i permetre que surti l'estatut és fer-li el joc justament als "integristes de l'España cañí". Votar nul és regalar el partit quan el pots guanyar. Em recorda l'escena final de "La vida de Brian", quan els diferents grups de la resistència hebrea contra els romans es van suicidant l'un darrera l'altre, quan disposen d'armes i poden despenjar sense perill als crucificats, però en la seva imbecilitat prefereixen fer un gest que ells consideren "políticament impactant" i dels que els romans ni se n'adonen.
Votar nul faria tanta gracia com el gag de "La vida de Brian" si no fos perquè això no és una película, aquí ens juguem alguna cosa més que passar per ser els més indepes de la classe.

VOTA NO!!!!!!!!
Sindicato Sindicat