Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
TVC silencia la manifestació del 18 de febrer en els seus resums del debat estatutari
31 mar 2006
Joan Majó (exministre del PSOE durant els anys més durs del GAL) va obligar els redactors de la casa a fer reportatges de caràcter 'estrictament polític', tot deixant de banda la societat civil. L'argument era que calia fer vídeos més dinàmics i curts, per 'no cansar' els espectadors.
IMG_3827.jpg
L'escamot televisiu de Busot va detectar ahir als canals de Televisió de Catalunya (TVC) una nova manipulació informativa destinada a fer oblidar a la població civil del país la realitat viscuda. Ens referim als informatius d'ahir, durant els quals es va fer el típic vídeo de resum dels sis mesos de debat estatutari a Madrid, és a dir, des que va sortir un Estatut digne del Parlament de Catalunya el 30 de setembre fins la missa negra amputatòria d'ahir a Madrid.

Segons vam poder veure, en cap vídeo s'esmentava ni s'ensenyava la manifestació massiva del 18 de febrer a la Gran Via de Barcelona en defensa de la dignitat nacional i del dret a decidir. Recordeu que la manifestació va aplegar centenars de milers de persones (250.000 segons un informe intern del Mossos al qual ha tingut accés Busot i 1.000.000 segons els organitzadors).

Tampoc al vídeo que es va emetre a l'informatiu nocturn, La nit al dia, es va fer cap referència a la manifestació. Segons hem pogut esbrinar, una ordre directa de Joan Majó (exministre del PSOE durant els anys més durs del GAL) va obligar els redactors de la casa a fer reportatges de caràcter 'estrictament polític', tot deixant de banda la societat civil. L'argument era que calia fer vídeos més dinàmics i curts, per 'no cansar' els espectadors.

Així que jo ho sabem: quan a TV3 (la seva) diuen 'no cansar', nosaltres hem d'entendre 'censurar'.
Mira també:
http://busot.blogspot.com/2006/03/tvc-silencia-la-manifestaci-del-18-de.html

This work is in the public domain

Comentaris

TVC silencia la manifestació del 18 de febrer en els seus resums del debat estatutari I TOT EL QUE NO L'INTERESSA ES L AVEU DEL CAPITAL!!
31 mar 2006
I QUE ESPERÀVEU!!

WWW.KAOSENLARED.NET

ES NOTICIA EL QUE A ELL (SISTEMA) ELS INTERESSA!!
Re: TVC silencia la manifestació del 18 de febrer en els seus resums del debat estatutari
03 abr 2006
Doncs kina colla de dròpols akests sociates!!

Però diguin el ke diguin els Països Catalans seguiràn avançant cap a l´autodeterminació!!

Des d´akí demano a la CUA i a la Plataforma pel dret a decidir ke es posin les piles i tornin a prnedre els carrers, demostrem fins a kin punt el poble està allunyat dels partits polítics!!

PP CARCELLERS!!!
Sindicato Sindicat