Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Zaragoza] Audición pro-presos por la libertad de Rubén e Ignasi
30 mar 2006
propresos4xi.png
Los jóvenes anarquistas Rubén e Ignasi secuestrados en Barcelona el 9 de Febrero y acusados sin pruebas por presuntas acciones contra una entidad bancaria y una institución colaboradora con la explotación laboral de las personas presas, continúan en prisión, alejados de sus barrios, amigas y compañeras.

¿Su delito? Como el de tantas otras: hacer, ser, denunciar, despreciar, actuar contra el sistema político y económico que nos mantiene atadas por miles de cadenas visibles e invisibles.

La militancia activa de los compañeros contra una de estas cadenas, estos engranajes, la cárcel, les ha llevado a prisión.

Nuestro deber ahora es sacarlos y continuar con la lucha.
En cada pueblo y barrio, autoorganizados para hacer frente a las razzias contra la disidencia, ¡Es hora de perder el miedo!

Habrá tapas y mojito.

VIERNES 7 DE ABRIL. A PARTIR DE LAS 21.00 EN Z.S.A. A ENRESTIDA, C/SAN CRISTOBAL S/N, LA MADALENA.

This work is in the public domain

Comentaris

llibertat presos anarquistes !
30 mar 2006
6_mural.jpg
no pararem fins a treureu's de la presó...penjo aquest mural que he trobat a www.presosalacalle.tk, endavant els que lluiten !
Re: [Zaragoza] Audición pro-presos por la libertad de Rubén e Ignasi
30 mar 2006
quin cartell tan lumpen
Re: [Zaragoza] Audición pro-presos por la libertad de Rubén e Ignasi
30 mar 2006
Si si manifestaros pero esos dos matados estan ahora mismo poniendo el culito en la carcel...VIVA ESPAÑA PUTA CATALUÑA
Re: [Zaragoza] Audición pro-presos por la libertad de Rubén e Ignasi
30 mar 2006
Per Bakunin, "lumpen" no és un insult, sinó una floreta.

Marx diferenciava, dins de la classe obrera, entre l'obrer conscienciat i militant de les organitzacions avantguardes del proletariat, i el lumpen, la xusma, la púrria, els desviats sexuals, els mandrosos... Posava tota la seva esperança en els primers. Però els primers ja veieu com han acabat: a CCOO, UGT i les conselleries, perquè, en el fons, compartien els esquemes mentals bàsics (la concepció del món com una gran fàbrica en què cal portar acuradament els llibres de comptes i reprimir la sensualitat) amb els patrons.

Cal, doncs, apostar pel lumpen, si és que es pot definir què és exactament el lumpen: la prostituta, l'homosexual, l'intel.lectual solitari, l'estudiant precaritzat descregut, l'okupa mandrós que rega el seu test, l'anarquista que a voltes cremaria la seva pròpia organització... Potser no anirem enlloc amb el lumpen, però la seva companyia serà molt més estimulant que la de l'obrer-patró.

Una abraçada a la gent de bon cor ara que ve la primavera! I que alliberin a l'Ignasi i al Rubén!

I a mi sí que m'agrada el mural! "M'agrada més que una comisaria tancada"
Re: [Zaragoza] Audición pro-presos por la libertad de Rubén e Ignasi
30 mar 2006
la diferencia entre las dos ultimas respuestas es bastante clara, la primera es de un ser no racional y la segunda sí, animo!
Sindicat Terrassa