Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Tenim els colaboradors dels torturadors d'Abu Gharib a Bcn i aquí no passa res!
29 mar 2006
Fà 7 dies (22 de març) una persona va conseguir d'alguna manera -sembla ser que d'alguna forma poc oficial- una informació referent a la visita d'uns policies iraquians a barcelona i ho va difondre a indymedia. http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/246296/index.php
Posteriorment potser algun periodista deuria de furgar i davant la inevitabilitat de la difusió del tema el Consell General del poder judicial va explicar els fets. Recollides les declaracions per l'agencia efe es van publicar el passat dissabte en alguns diaris. Per exemple:
http://www.laley.net/noticias/noticias_texto.cfm?noticia_id=16072

Es curiós que aquest fet no s'hagi difós encara (per lo menys que jo sàpiga) a través de la premsa o la televisió de catalunya i altres mitjans no ho han tornat a recollir, com si per alguna rao no els hi convingués fer-ho.

I la gent? Tenim policies, escoltes, jutges i funcionaris de presons proyanquies en actiu a Barcelona (si si, els colegues dels torturadors d'Abu gharib), sols ens falten els mateixos marines!, tenim fins i tot polítics del règim (el cònsul de l'irak)... i aqui no passa res.

Que opina per exemple la Plataforma Aturem la Guerra? Que opina la massa de ciutadans que ens vam manifestar el 2003 i el 2004 i el 2005 i fa tant sols 15 dies? Ens fem els suecs? O es que ens ha absorbit per complert la festa del botellón?
Alguna cosa no s'enten.
LA LEY -Diario de Noticias.

Una delegación de jueces y policías iraquíes asisten a cursos en la Escuela Judicial de Barcelona [24/03/06]


Barcelona.- Una delegación de cuarenta policías, jueces y directores de centros penitenciarios de Irak asisten en la Escuela Judicial de Barcelona a cursos para aprender las leyes españolas, el sistema judicial y policial y el funcionamiento de las prisiones, según fuentes judiciales.

En un comunicado, el Consejo General del Poder Judicial ha precisado que se trata de una actividad por el Consejo de Europa y la Agencia Española de Cooperación Internacional, dependiente del Ministerio de Asuntos Exteriores, quienes solicitaron su colaboración para poder llevar a cabo esos cursos en la Escuela Judicial.

La delegación iraquí, en la que figura el cónsul de Irak en España, llegó el pasado lunes a Barcelona y tiene previsto permanecer durante tres semanas en la capital catalana para recibir cursos en la Escuela Judicial, donde se forman los futuros jueces españoles.

Los policías, jueces y directores de prisiones iraquíes asistirán en Barcelona a clases y conferencias para conocer el sistema judicial español, el funcionamiento y métodos de trabajo utilizados por los distintos cuerpos policiales y la gestión de los centros penitenciarios.

El programa incluye también algunas clases en la Escuela de Policía de Cataluña, situada en Mollet del Vallés (Barcelona) y donde se forman los agentes de la policía autonómica catalana.

Acompañan a la delegación iraquí responsables del departamento de Interior de la Generalitat, mandos de los distintos cuerpos policiales presentes en Cataluña y miembros del Centro Nacional de Inteligencia (CNI). Informó EFE.
Mira també:
http://www.laley.net/noticias/noticias_texto.cfm?noticia_id=16072

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tenim els colaboradors dels torturadors d'Abu Gharib a Bcn i aquí no passa res!
30 mar 2006
Tenim torturadors cada dia a Via Laietana i tampoc passa res.
Colera camping CNT