Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat des de Vilanova i la Geltrú amb en Franki
29 mar 2006
aquí us deixem unes quantes imatges de l'acció simbòl.lica que Països Catalans Insubmisos ha fet als jutjats de vilanova en solidaritat amb en Franki de Terrassa,que encara que s'hagi suspés provisionalment l'ingrés no vol dir que en Franki no ingressi a presó,que creiem que hem de seguir denunciant la política repressiva del PSOE en aquest cas i de la justícia espanyola.
Imagen 321.jpg
Imagen 322.jpg
Imagen 323.jpg
Imagen 325.jpg
deso.jpeg
- . ATUREM L’EMPRESONAMENT DE’N FRANKI

La setmana passada l’Estat Espanyol governat pel PSOE va denegar la petició d’indult a en Franki tramitada per l’Ajuntament de Terrassa, entitats socials, polítiques i culturals i persones a títol individual. Aquest fet suposa que en pocs dies el jutjat penal nº 2 de Terrassa notificarà a en Franki la data en que ha d’ingressar a la presó. El govern espanyol ratifica així la sentència dictada pel jutge Rovira del Canto, que havia estat fiscal militar en època franquista, en què es condemnava a en Franki a 2 anys i 7 mesos de presó per ultratges a España, desordres públics i atemptat a l’autoritat. La sentència es va dictar després d’un procés judicial ple d’irregularitats, amb testimonis que es van desdir de les versions inicials, amb manca de proves i una vulneració absoluta de la presumpció d’innocència.
El motiu de la condemna són els fets que es van produir a la Festa Major de Terrassa del 2002 quan una cercavila que es manifestava pels carrers del centre per denunciar la presència de la bandera espanyola i europea al balcó de l’ajuntament va ser durament reprimida per la policia municipal. El resultat van ser corredisses, gent per terra, la cercavila dissolta i set persones ferides, però sense que es produís cap identificació ni cap detenció. Mesos més tard van arribar les acusacions arbitràries, el judici polític i les condemnes malgrat que tots els policies van reconèixer que tant sols podien recordar la participació d’en Franki a la manifestació - que no es va poder demostrar al judici - i no als incidents posteriors.
Estem davant d’un clar exemple de repressió política contra les veus dissidents. La intenció d’aquesta sentència és donar un càstig exemplar, tant a en Franki, com a la resta de persones actives, solidàries i compromeses amb les lluites polítiques i socials de Terrassa i d’arreu.
Aquesta situació s’ha donat amb el silenci i la responsabilitat de l’Ajuntament i la policia municipal, el sistema judicial, la hipocresia i complicitat del govern estatal del PSOE i les forces polítiques catalanes amb representació al parlament.
Dimecres 29 de març jornada solidària amb en franki àrreu dels Països catalans

Dijous 30 de març concentració a les 19:00 davant
L’ajuntament de Terrassa.
.LLIBERTAT FRANKI DE TERRASSA









s'ha penjat una banderol.la als jutjats
d'instrucció num 5 i 6 de vilanova i la geltrú mentre's s'anaven repartint octavetes informatives del cas d'en franki.

DES DE VILANOVA ET DEIXEM AQUESTA MOSTRA DE SOLIDARITAT I DE SUPORT!

Ens al.legrem d'aquesta nova decisió de la jutgessa per ara,però a seguir endavant i resistint com sempre.

la repressió no ens aturarà!

EN FRANKI ES QUEDA!
llibertat Franki de Terrassa !

PAÃ?SOS CATALANS INSUBMISOS

Vilanova i la Geltrú,29 de març de 2006

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat des de Vilanova i la Geltrú amb en Franki
29 mar 2006
aupa la familia de vilanova, merci per tot...

Només recordar que ho hem aconseguit gràcies a la solidaritat de totes. On hi ha repressió, hi ha solidaritat i on hi ha solidaritat hi han revolucions (jeje)

Franki es queda a casa
Re: Solidaritat des de Vilanova i la Geltrú amb en Franki
30 mar 2006
Tios, a tot li cridem acció insubmissa.

Per l'amor de deu, valorem-nos un poc més.... El que siga desobediència, desobediència, i el que no, doncs presentem-lo com el q és, una acció de suport q pot ser molt digna, però mai desobedi+encia. Salut.
Sindicato Sindicat