Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : laboral
La Intersindical protesta contra el CPE a Perpinyà i Barcelona
28 mar 2006
Davant la situació generada a l'estat francès respecte l'aplicació del Contracte de Primera Experiència (CPE) que precaritza encara més el jovent, la Intersindical-CSC, tal com ve fent a les mobilitzacions nord-catalanes, ha convocat els i les seves militants i simpatitzants a la manifestació que ha tengut lloc avui dimarts a les 14h a Perpinyà i que ha anat de la plaça de Catalunya. Més de deu mil persones han marxat per Perpinyà, amb nombrosos grups i sindicats obrers.

Per la seva banda, i a través de l'Espai Jove, el sindicat nacional i de classe vol mostrar el seu suport a la lluita que estan desenvolupant els companys i companyes de l'altra banda de la frontera en contra de les polítiques neoliberals del govern Villepin. Per això ha donat suport a la convocatòria que ha tingut lloc aquesta tarda, a les 19h, davant el consolat francès a Barcelona, a la Ronda Ubniversitat, 22.

Els i les joves catalanes, del sud i del nord, són víctimes de la precarietat laboral, de la inaccessibilitat a un habitatge i de la privatització/mercantilització de l'ensenyament.

Lluny dels estereotips i banalitats que hem pogut sentir sobre la gent jove durant les darreres setmanes, volem deixar palès que aquests són els nostres veritables problemes i que la participació i la mobilització són les eines que tenim per a fer-hi front.

En aquest sentit, volem deixar molt clar que, al seu torn, no defensarem cap Reforma Laboral tampoc a l'Estat Espanyol que no vagi encaminada a combatre la precarietat laboral i a garantir un treball digne i de qualitat per a tothom.
A Perpinyà i a Barcelona, totes contra la precarietat!
Mira també:
http://marseille.indymedia.org
http://nice.indymedia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Intersindical protesta contra el CPE a Perpinyà i Barcelona
28 mar 2006
sou com els politics, us voleu fer la foto i prou.
imbècils.
Re: La Intersindical protesta contra el CPE a Perpinyà i Barcelona
29 mar 2006
Per començar, que entens tu per sortir a la foto. Treballar per crear estructura sindical arreu del país, o potser protestar contra el CPE. Realment no t'entenc.
Nen, o nena, obre els ulls, i si pot ser no faltis el respecte a la gent que està treballant dia a dia. Tantes "pallas" mentals internautes no són bones.
Sindicat