Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració a Girona per la llibertat d'en Franki
28 mar 2006
Avui dimarts 28 de març de 2006 a les 18.00, hi ha convocada una concentració per la llibertat d'en Franki amb motiu de la visita d'en Maragall a Girona
Avui dimarts 28 de març de 2006 a les 18.00, hi ha convocada una concentració per la llibertat d'en Franki amb motiu de la visita d'en Maragall a Girona. Es farà al davant del Centre Cívic de Santa Eugènia.

Com deveu recordar, el jove de Terrassa va ser condemnat recentment a 2 anys i 3 mesos de presó, més una pena multa de 8 mesos per una acció contra la bandera espanyola de l'ajuntament d'aquesta ciutat.

Us esperem a la concentració: que ens senti el president!
Mira també:
http://www.elsud.org

This work is in the public domain

Comentaris

ÚLTIMA HORA : El Jutjat Penal 2 de Terrassa diu que suspendrà l'ingrés a presó d'en Franki
28 mar 2006
ÚLTIMA HORA : El Jutjat Penal 2 de Terrassa diu que suspendrà l'ingrés a presó d'en Franki

La nova jutgessa que porta el jutjat penal 2 de Terrassa i el cas de la bandera, on es demana 2 anys i 7 mesos de presó per en Franki pels delictes d'ultratge a espanya,atemptat i desordres, ha comunicat a la procuradora i aquesta a l'advocada d'en Franki que la setmana que ve suspendrà l'execució de la sentencia i l'ingrés a presó degut a l'escrit que es va presentar la setmana passada. També ha comunicat que aquest dijous en Franki ja no cal que es presenti als jutjats i que esperi una nova citació per la setmana que ve per comunicar-li la suspensió de la condemna fins que no es resolgui el recurs d'emparament al tribunal constitucional.

Com que la notícia ha arribat aquest mateix migdia des de SAT es mantenen totes les convocatòries i avui es realitzarà una assemblea urgent informativa i per valorar les mobilitzacions d'aquesta setmmana a les 20:30 al CSO l'Impremta.

Igualment agraïr ja per adelantat tot l'esforç que ha realitzat les diferentes persones i col•lectius
ja que sense aquesta solidaritat i suport no hauriem aturat l'empresonament.
Aquesta petita victòria ha d'esser compartida entre totes ja que era i és un atac contra totes les persones que lluitem. Per tant a continuar amb la batalla per abolir tota la resta d'injustícies que encara queden.
Re: Concentració a Girona per la llibertat d'en Franki
28 mar 2006
moltes gràcies a la gent de girona per difondre la situació i solidaritzar-se amb en Franki i amb la campanya per aturar l'empresonament.
avui a la concentració teniu una gran noticia que donar,de moment s'ha aturat l'ingrés a presó gràcies a vosaltres i a totes les mobilitzacions.
salut i força per les terres de Girona
Sindicato Sindicat