Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : laboral
Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
La propera assemblea per a l'organització del proper May Day 2006 tindrà lloc el proper dimecres 29 de març a les 19h al local de CNT de Joaquim Costa, 34. Hi sou totes convidades
S'apropa el May Day i un cop més des de diferents col·lectius i persones que treballem en l'àmbit de la precarietat, tant aquella que afecta al treball (assalariat, informal, de cuidats, domèstic,...) com a la vida (violència immobiliària, mercantilització de l'espai públic, repressió als i les migrants i al conjunt de moviments socials, agressions al territori), tornem a trobar-nos per organitzar el proper May Day. Us hi esperem a totes!!
Per aquest proper May Day, Precarietat Zero a la vida i al treball.
L'assemblea tindrà lloc al primer pis del local de CNT de Joaquim Costa, perquè a la planta baixa es realitza la presentació d'un llibre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
Pel que veig, hi ha algú que te molt clar que enguany també es dirà may day, és que hi ha gent que no sap esperar-se a les assamblees i ja ho porta decidit de casa...
ay ay ay...
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
L'any passat l'1 de maig era una concentració festiva de pastilleros que dubto que sàpiguen que és treballar. Això no pot tornar a passar aquest any.

als Països Catalans
RESISTÈNCIA ANTICAPITALISTA!

Re
Per A
27 mar 2006
Has vingut a les darres assemblees? Estàs a la llista de coordinació? O només parles del que t'han explicat... i per pastilleros? no gràcies... si tens alguna proposta constructiva vine a l'assemblea, i si no et muntes amb els teus amics i els teus col·lectius la teva mani a qualsevol altre lloc de la ciutat o a qualsevol altra hora, que ela ciutat es prou gran per què hi càpiguem totes.
FRANKY es queda a casa. franki llibertat
27 mar 2006
frankiretockaosmanelPETIT.jpg
hj
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
Ya veo que estas constructivo...
No hace falta ir a las assambleas del 1er de mayo (May day para unos, 1er de maig para otros, dia del trabajador para otr@s, ...) para saber como van las cosas.
Esas reuniones són clandestinas?
No hace falta que respondas, solo pinesa que el debate se da mas allà de tus 4 paredes, i la gente tiene derecho a opinar aqui, ya que tus 4 paredes estan en Barcelona y no tod@s l@s compañer@s pueden asistir a la assamblea, y ellos són tan importantes como tu, y no puedes esgrimir como argumento la asistencia o no a la assamblea, sinó, la siguiente la montamos en mi pueblo y a ver cunatos de los assistentes podeis desplazaros a 10-30-60 kilometros de esas 4 paredes que te rodean! A i al horario que me vaya bien a mi...que tal a las 23 de la noche despues del turno de tu fabrica?
Mas debate por favor!
arriba los que luchan!
Barri sesam sobre el funcionament assembleari
27 mar 2006
Aquí ningú no diu que el debat sobre el May Day hagi de reduir-se a quatre parets, però t'agradi o no el format del May Day 2006 es decidirà entre els i les que assisteixen a les assemblees convocades. Per cert, de clandestines res, les assemblees es realitzen a locals públics (La Torna, L'espai obert, la CNT) i s'anuncien per Indymedia a més de per llista.
Si no assisteixes a l'assemblea ni participes en la llista de coordinació pots opinar el que vulguis sobre el may day, però no pots afirmar si publicar aquest post s'avança o no a les decissions de l'assemblea. Si vols que la propera assemblea es realitzi a 30-60-200 km de Barcelona ho proposes mitjançant el correu mayday2006 ARROBA moviments.net i es debat a la propera- Semblà lògic no? O potser per tu no ho és tant...
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
Pues empezáis bien el debate los trabajadores precarios del may day o del DIOS MIO!!
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
May Day és una domesticació de l'1 de Maig, és més, una perversió. Si torna a ser com l'any passat haurem acabat en el nostre país amb les mobilitzacions obreres.

Menys carrosses i més lluita!
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
Doncs a mi em sembla que la domesticació és més aviat el que està passant amb unes altres manifestacions del mateix dia i els sindicats que les convoquen...no és per res.
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
27 mar 2006
No entenc perquè hi ha tant rebuig a priori per una iniciativa com el mayday. Tampoc penso que totes les iniciatives de lluita s'hagin de portar de la mateixa manera ni de la manera tradicional. Per què no es poden fer les coses diferent si com s'han fet fins ara no n'hi ha prou? per què no poden conviure diferents formes de lluita? No li veig la incompatibilitat ni aquest rebuig aferrissat.
A més aquest any s'està mostrant molt oberta, informen tant com poden d'on seran les assemblees, de la llista per comunicar-s'hi...No ho sé, però sembla que hi ha qui vol espatllar les coses abans de que comencin, i això per què?
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
28 mar 2006
No me gusta el MayDay-Carnaval. En otra fecha pues no hubiera estado bien ni mal, pero en esta... no tiene nada de conmemorativo de los hechos del Primero de Mayo.

Qué dirían los obreros anarquistas ejecutados si vieran cómo se conmemora su lucha?

Tampoco me gusta el desfile de los sindicatos amarillos.

Hay otras opciones, siempre las ha habido, sin necesidad de imitar las campañas electorales yankis.

-allá cada cual-
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
28 mar 2006
Da pena ver como ha degenerado el movimiento autónomo en Barcelona. Para mi es un sintoma de debilidad total esto del May Day.
El año pasado fue una rave de pena. No es la mejor manera de llegar a la gente, de fiesta, y si se da el caso que solo (o mayormente) fiesteros se mueven en este contexto, significa que la autonomia no sirve para organizar a la gente y expandir las ideas y la práctica libertaria.
A pesar de todo CNT-AIT
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
28 mar 2006
qué dirían los obreros anarquistas ejecutados? qué diría durruti si levantara la cabeza y viera que hay gente que le construye altarcitos?

x: si te parece que la iniciativa mayday no tiene nada que ver con el movimiento autónomo de barcelona, es una buena noticia.

tampoco tiene que ver con la cnt-ait, aunque algunos estén infiltrados. me parece que eso también lo piensas, y es una buena noticia.

efectivamente, no estamos aquí "para organizar a la gente" sino para que la gente se organice a su manera; y tampoco estamos, al menos algunos no estamos, para "expandir las ideas y la práctica libertaria" porque no somos apóstoles de ninguna religión.
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
29 mar 2006
No me gustan los dioses, ni los altares, ni los gurús,...

Desconozco lo que piensa "x", pero dudo que tengais infiltrados. Para qué?. Si alguien de manera personal está con vosotros, pués...lo mismo que si estuviera en el Campo del Barça viendo el espectáculo.

Es fácil "organizarse" carnavalescamente,pero sirve para algo?

Si no quieres hacer lo posible por llegar a una sociedad libertaria, quizas es que no eres libertario -tú sabrás-.
Re: Propera assemblea organitzadora May Day 2006
06 abr 2006
dejaos de rollos y salgamos juntos a la calle, el mayday, es una buena escusa para mostrar el descontento generalizado que vive toda la gente que nos rodea ante este jodido sistema, a nivel laboral...ademas toda iniciativa que cuestione esta sociedad de mierda es valida, no intenteis capitalizar esta movida ni denigrarla porque es positiva,lo de los pastilleros carnavalescos creo que cada cual es libre de echarse al cuerpo los aditivos que cea mes oportunos ,y para manfestaciones serias a madrugar y a hacer el paseillo que es el 1 de mayo
Sindicato Sindicat