Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
"La pela és la pela", del preàmbul de l'Estatut
27 mar 2006
El tema de la gestió de l'aeroport que taaaaan preocupa els politics catalans que negocien l'Estatut a Madrid, ja va quedar explicat en un programa de tema econòmic del canal 33,titulat "grans aeroports, grans negocis". Allí s'afirmava amb tota claredat que "la gestió dels grans aeroports no és tan una qüestió política com econòmica", per passar a demostrar amb xifres com aeroports com el del Prat s'han convertit en grans centres comercials que garanteixen facturacions astronòmiques en concepte de compres, publicitat i aparcaments. AENA no vol renunciar a aquest caramel i "la màquina negociadora" tampoc. Per a què?, doncs per quan sigui "nostre" poder-lo privatitzar. Allí estava el directiu pertinent de la multinacional de LA CAIXA, Abertis, especialitzada en autopistes i aeroports explicant com es gestiona un aeroport contemporani. Un cop traspassat a mans de la iniciativa privada, of course.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "La pela és la pela", del preàmbul de l'Estatut
27 mar 2006
és clar!!!
és el que diu el PP d'urgell/buenosaires o el rajoy. la reforma de l'statut és el trencament d'espanya (que no deixa de ser un negoci)

sembla que és així: la reforma de l'statut va ser planificada a la contra del pp al poder executiu... i per postres el psoe va guanyar les eleccions... y la españa plural... i més mentides, o mitges veritats.

asquejat
Re: "La pela és la pela", del preàmbul de l'Estatut
27 mar 2006
una cosa no treu l´altra. la febre de privatitzacions que està consumint al trifàsic és alarmant. No tinc ni el més mínim dubte que si és traspassés la gestió d´aeroports i ports aquest es privatitzaria.
Re: "La pela és la pela", del preàmbul de l'Estatut
27 mar 2006
http://www.mansnetes.tk/
Sindicat Terrassa