Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Fax pels jutjats en soldaritat amb en franki
26 mar 2006
Des de SAT es fa una crida a que s'enviin quants mes fax millor a partir d'ara mateix
fax_x_firmar_i__jutjats.rtf
fax x firmar i jutjats.rtf (14,18 KiB)
Aquest model de fax per enviar al jutjat penal num 2 també el podeu trobar a : www.llibertat.com/franki.
l'escrit recolza al que van presentar el advocats el divendres passat i on es demana que s'aturi l'ingrés a presó.
l'escrit el copiem i l'adjuntem a continuació.


L’escrit que us adjuntem a continuació és el model de fax per enviar al Jutjat Penal nº 2 de Terrassa. Aquestes explicacions NO S’HAN D’ENVIAR.

Primer cal omplir els espais buits amb els nom i cognoms i el DNI de la persona que l’envia. Després cal signar-lo a baix de tot. I a continuació s’envia.

Us donem el nº de fax del Jutjat Penal nº2 de Terrassa, on cal enviar-lo:
93.733.65.24


AL JUTJAT PENAL NÚM. 2 DE TERRASSA


Jo, …………………… amb DNI ……………….. exposo que, en relació amb la Sentència 440/04, que condemna a Francesc Argemí per un delicte d’ultratge a Espanya, d’un delicte de desordres públics i d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat, a una pena de presó de dos anys i tres mesos i a una multa de vuit mesos de quota diària de 6€, cal tenir en compte:

    - Que hi ha interposat Recurs d’Emparament davant del Tribunal Constitucional d’acord amb allò establert a l’article 41 i següents de la Llei Orgànica 2/1979 de 3 d’octubre del Tribunal Constitucional.

    - Que, tenint en compte les especials circumstàncies del cas i, concretament, tant l’extensió de la pena imposada, per un costat, com la duració que, per norma general, comporta la tramitació del Recurs d’Emparament, per una altre, és necessari acordar la suspensió de l’execució de la pena imposada, doncs, en cas contrari, resultaria ineficaç una futura resolució estimatòria de les seves pretensions i, tal i com li consta a aquest jutjat, derivaria en la irreparabilitat dels seus drets fonamentals.

    - Que, per altra banda, cal tenir en compte que en el present cas l’Ajuntament de Terrassa, el qual resultava com a perjudicat en el procés, no només ha estat rescabalat, sinó que els mateixos grups del consistori van sol•licitar la tramitació de l’indult en favor del Sr. Argemí, fet que evidencia les especials i particulars circumstàncies del cas.
    Per tant, no s’aprecia en cap moment, d’acord amb allò establert pel mateix Tribunal Constitucional que l’accés a aquesta suspensió pugui suposar una lesió a l’interès general, més quan un dels garants d’aquest interès general, el mateix consistori de Terrassa, ha manifestat repetidament que no només no s’oposa a tal petició, sinó que dona suport a l’indult que es va presentar en el seu moment.

Per tot això,

SOL•LICITO AL JUTJAT:

Que dicti interlocutòria en la que accedeixi, per les raons exposades, A LA SUSPENSIÓ DE L’EXECUCIÓ DE LA PENA IMPOSADA en tant es tramita i resol el Recurs d’Emparament interposat.

Signatura...............................................................

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fax pels jutjats en soldaritat amb en franki
27 mar 2006
Ho acabo d'enviar ara mateix! No costa gaire, son 5 minuts i si ho fem prou gent podrem fer pressió. A veure si s'hi anima força gent!
Re: Fax pels jutjats en soldaritat amb en franki
27 mar 2006
ànim! fem pressió a la jutgessa. si vol, ella pot suspendre l'ingrés a presó.
Re: Fax pels jutjats en soldaritat amb en franki
27 mar 2006
Tant que renegueu de la ju$ticia i ara (i sempre) hi aneu plorant com unes putes nenes. FOTEU-VOS PORCS D MERDA! El pitjor de tot es que com sempre acabaran cedint i desprès direu que se us ha maltractat que sino se que....i a plorar tots davant dels ma$$ media, que en això sou experts. SOU UNES NENES CONSENTIDES QUE ANEU DE RADICALS I NO SOU NI MITJA MERDA

pd: y tu francesc PÚDRETE en la carcel payaso
Sindicato Sindicat