Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Mallorca] Aturem el desallotjament de les Vies!
25 mar 2006
:: Viure és un luxe i ocupar és un delicte; només podem desobeir::
:: No al desallotjament del Casal Okupat les Vies ::
casal.jpg
El divendres 24 de març, la policia local ens va dur una ordre de desallotjament. Aquesta disposició no prové de cap jutjat d’instrucció, sinó que és Cort qui mou els fils per engegar-nos. En aquesta s’informa que disposam d’un termini de 72 h per abandonar el Casal. Ara bé, cal dir que en realitat són 24 i no 72 hores les que disposam, ja que durant el cap de setmana no hi ha possibilitat de defensa legal.

Aquesta notificació arriba en un moment en el qual el Casal comença a créixer, tant en participació com en pluralitat, després de més de set mesos condicionant i organitzant l’espai. Durant aquest temps, hem construït un col•lectiu sòlid i capaç d’impulsar tot tipus d’activitats culturals, xerrades, jornades, tallers… A més a més, convé destacar que aquesta data, que ha fixat l’Ajuntament, coincideix amb la convocatòria de les mobilitzacions en solidaritat amb la lluita antiautovia d’Eivissa.

El Casal les Vies el vàrem ocupar per alliberar un espai que duia buit més de set anys, l’omplirem de vida i activitat, i ara si no fem res per impedir-ho, passarà a formar part de l’especulació immobiliària. Vàrem decidir ocupar perquè pensam que aquesta pràctica és una lluita frontal contra l’especulació, a l’hora que denuncia activament el lucre immobiliari i el problema que hem d’afrontar totes les persones quan volem accedir a un habitatge. També ens permet disposar d’un espai on som nosaltres mateixes les que gestionam i decidim el que volem fer, impulsant i promovent tot tipus d’activitats que conviden a la reflexió per tal de forjar una alternativa.

Davant aquesta amenaça no ens aturam, per això seguim en marxa amb el nostre calendari d’activitats programades per a aquesta setmana:

Dilluns: Assemblea a les 20 hores
Dimarts: Xerrada amb el títol “Brigades Internacionals de Pau� a les 20 hores
Dimecres: El col•lectiu VIDEO TK passarà la pel•lícula “Garatge Olimpo� a les 20 hores
Dijous: Es farà un passi de diapositives que mostren la Caravana de Palestina
Divendres: Assemblea General a les 20 hores

No volem alterar la vida del casal, tot i que malauradament el desallotjament és present, per això volem convocar a tothom a una CONCENTRACIÓ amb berenar el proper dia 28 de maig a les 7 hores del matí davant el casal, ja que aquesta és la data assenyalada per l’Ajuntament per a desallotjar-nos.

Si no hem aconseguit aturar el desallotjament, al dia següent hi haurà una MANIFESTACIÓ que partirà de la font de Les Rambles a les 19 hores i arribarà fins al Casal.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Mallorca] Aturem el desallotjament de les Vies!
26 mar 2006
endavant Casal Okupat les Vies! desallotgen espais però no poden desallotjar les nostres idees i somnis!

CIRER MENTIDERA!
Re: [Mallorca] Aturem el desallotjament de les Vies!
26 mar 2006
molt ben explicat!!
endavant amb les vies!!
una pena ser a la illa per a ser a la convocatoria!
pero el cap i el cor seran! :)
Re: [Mallorca] Aturem el desallotjament de les Vies!
27 mar 2006
Està clar que un dels motius dels desallotjament està en la convocatòria de manifestació de recolzament als companys de Eivissa, també cal recordar que La real i el conflicte obert arribarà als pròxims mesos a la seva major conflictivitat. Un espai que està servit de encontre entre diferents sensibilitats polítiques, i que està fent de la unió i la solidaritat un front de lluita, no convé als interessos de l’amo.
Però seguirem lluitant, un desallotjament no aturarà la lluita .
Ànim i a evitar el desallotjament, tots el dimarts a les 7 del de matí enfront del Casal
Sindicato Sindicat