Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
¡ No al Congrés militar a Benicàssim !
25 mar 2006
NO AL CONGRÉS MILITAR A BENICÀSSIM!

(24, 25 i 26 de març)
escomença la campanya

CAP EXÈRCIT DEFENSA LA PAU!!!NO AL CONGRÉS MILITAR A BENICÀSSIM!

(24, 25 i 26 de març)
escomença la campanya

CAP EXÈRCIT DEFENSA LA PAU!!!
hola companys:

Us informe que a partir del cap de setmana (24, 25 i 26 de març) s'encetarà a Benicàssim una campanya de sensibilització de Fundació per la Pau, arran de conèixer la cel·lebració del Congrés de Farmàcia Militar al nostre municipi, preparat per a les dates del 3, 4 i 5 d'abril.

Amb l'acció és preten donar informació de caire general a la població sobre la creació d'una cultura de Pau als municipis, per facilitar-los la reflexió al voltant de la conveniència que es cel·lebren aquest tipus d'actes a les nostres terres, així com les repercusions educatives que pot tenir en els més menuts i en nosaltres mateixos, a llarg termini.

Us convide a recolzar la proposta col·laborant amb una petita distribució del material que us adjunte en format pdf a tota persona del poble que conegau. És important que la gent, almenys, reflexione, i amb 10 o 15 exemplars cadascú, és més que suficient.

Si teniu l'oportunitat de fer una petita pancarta i aconseguir fer-la visible, l'eslogan "ELS EXÈRCITS NO FAN LA PAU: NO ALS ACTES MILITARS!" és, al meu parer, molt addient per a l'ocasió.


Doneu, per favor, la màxima difusió possible a aquest mail, que arribe a quants més benicassuts i benicassudes millor ! ! !

gràcies

Col·lectiu reflexió
http://es.geocities.com/jove_reflexio/

This work is in the public domain

Comentaris

L'exercit es de l'estat
02 abr 2006
Aquest enllaç que doneu condueix a una pàgina que honora l'estat republicà, defensor aleshores del seu exèrcit, defensor de la militarització de la lluita antifeixista, i sufocador de la revolució social.
Re: ¡ No al Congrés militar a Benicàssim !
03 abr 2006
Doncs tu l'has clickat, per tant, ets còmplice d'un estat que encara que republicà, comparteix el model d'exèrcit repressor monàrquic, hereu del feixista, defensor del capital i de l'explotació. Anarquista, ets un feixista.
Què t'ha semblat la concatenació d'estupideses? segur que et resulta familiar.
Colera camping CNT