Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
comunicat de suport i resistència d'acció autònoma en solidaritat amb en franki
25 mar 2006
PROU JUDICIS I CONDEMNES POLÃ?TIQUES!!!
DENUNCIEM LA REPRESSIÓ A LA DISSIDÈNCIA!!!
CONTRA LA PRESÓ PASSEM A L’ACCIÓ!!!
PROU JUDICIS I CONDEMNES POLÃ?TIQUES!!!
DENUNCIEM LA REPRESSIÓ A LA DISSIDÈNCIA!!!
CONTRA LA PRESÓ PASSEM A L’ACCIÓ!!!

Acció Autònoma, com a col•lectiu en lluita contra l’estat capitalista opressor, no podem deixar de respondre a les agressions que pateix el jovent i la societat en general. Avui ens toca actuar contra un nou intent de segrest cap a un company del col•lectiu. Volen empresonar en Franki sota l’excusa d’haver participat, suposadament, en una cercavila que demanava la retirada de les banderes feixistes i imperialistes del balcó de la vila de Terrassa. Aquesta va acabar amb una càrrega de la policia municipal i set persones ferides. Al nostre company l’han condemnat a dos anys i set mesos per, segons ells, estripar la bandera espanyola, agredir a quatre agents de la policia i produir uns desordres.
Per una banda volem denunciar tot el procediment judicial que en cap moment ha respectat la innocència de les persones, ans al contrari, les han presentat com a culpables d’entrada i ni tan sols així han pogut demostrar la seva culpabilitat. Però igualment i sense proves han estat condemnats per un jutge feixista, Enrique Rovira del Canto, que era fiscal militar durant la dictadura.
De tot això no ens en estranyem, sabem que les lleis estan fetes pels poderosos, pels rics, pels capitalistes i serveixen als seus interessos. L’únic que volem mostrar és que ni ells mateixos les compleixen, i que per tant a nosaltres no ens mereixen cap respecte i que ens sentim totalment legitimats per desobeir-les i encoratjar a tothom a fer-ho.
Per una altra banda volem denunciar la violència que utilitza el sistema capitalista per sotmetre a la societat. Les hipoteques que t’encadenen, els treballs de merda i els sous de misèria, els preus de lloguer i venda de pisos desorbitats, el pensament uniformitzat i acrític, la privatització de tot, l’ultraconsumisme, el control social i policial,..... davant aquestes injustícies sorgeixen diferents focus de lluita i resistència que demostren que no cal viure sotmès i que és possible un altre model de vida. I són aquests grups els que l’estat capitalista reprimeix amb més duresa, ja que són aquests els que més mal li fan perquè posen al descobert les contradiccions i injustícies que genera. És en aquest context on hem de situar l’intent de fer presoner al nostre company Franki.
Per tant, davant el capital, la lluita és l’únic camí, i contra les agressions, l’autodefensa l’única solució. No podem permetre que cap company més sigui segrestat. Demostrem la nostra ràbia, que ens vegin enfadats, no ens hem d’amagar, ensenyem les nostres dents, traiem les urpes, esmolem les eines. JA N’HI HA PROU!!! SI TOQUEU A UN ENS TOQUEU A TOTS I TOTES!!! JA ÉS L’HORA D’ENCENDRE LA METXA, PER TOTS ELS MITJANS, ESTENEM L’ACCIÓ DIRECTA, EL SABOTATGE I LA MORT AL CAPITAL!!!!

FRANKI NO ESTÀS SOL!!! NI UN PAS ENRERA!!!
FINS A LA VICTÃ’RIA SEMPRE!!!

Fem una crida a participar a totes les mobilitzacions que hi ha convocades i a les que puguin anar sorgint, per començar:
-Mani dissabte 25 a les 19h. davant l'ajuntament de Terrassa
-Picnic-jazz diumenge 26 durant tot el dia al parc de Vallparadis a Terrassa. Parada informativa, desplegament de pancartes,...
-Dilluns 27 assemblea general informativa i per preparar les mobilitzacions de la setmana.
-Dijous 30 concentració davant del ple municipal a l'ajuntament de Terrassa.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comunicat de suport i resistència d'acció autònoma en solidaritat amb en franki
25 mar 2006
*dimecres 29/20h/pç de la Vila de Vilafranca del Penedès: CONCENTRACIÓ "Aturem l'empresnonament d'en Franki!"
Re: comunicat de suport i resistència d'acció autònoma en solidaritat amb en franki
25 mar 2006
Gran éxit de participació a la MANIFA de Terrassa!!

PERROS, GUARDIANES, DEL ORDEN Y LA LEY; ASSESINOS, A SUELDO, ABUSO DE PODER!!
Sindicat Terrassa