Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Dona, jove i immigrada; triplement discriminada
24 mar 2006
Dona, jove i immigrada; triplement discriminada
donajoveimmigrada.gif
23-03-06 Hospitalet. Les JERC i ERC l’Hospitalet, en el marc de la campanya Nous veïns, nous reptes, han realitzat una xerrada amb el lema Dona, jove i immigrant; triplement discriminada al Centre Cultural Santa Eulàlia amb la presència de la Marta Selva, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Eduard Suàrez, Regidor-Portaveu d’ERC a l’Ajuntament de l’Hospitalet i la Núria Palomar, Portaveu de les JERC a l’Hospitalet.

Al llarg de la xerrada van fer un anàlisi de les situació actual de les dones migrades al nostre país i, en concret a l’Hospitalet; acompanyat d’un seguit de propostes que des de les JERC han elaborat sobre aquesta matèria. La Núria Palomar, Portaveu de les JERC a l’Hospitalet va destacar que "calen estratègies des de l’àmbit educatiu, formal i no formal, per introduir, treballar i abordar aquests tema amb aquest col·lectiu. Per tant, és necessari incloure la temàtica de la sexualitat dins del projectes educatius, o si més no, ha de ser un punt a tenir en compte en un apartat sobre immigració dins del projecte educatiu per evitar embarassos no desitjats" .

La campanya Nous veïns, nous reptes segueix endavant i des de les JERC i ERC l’Hospitalet se segueix treballant per portar aquest repte al carrer i sensibilitzar a la població que la immigració no és un problema, sinó un repte al que hem de saber donar resposta.
Mira també:
http://www.jerc.net/hospitalet

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dona, jove i immigrada; triplement discriminada
24 mar 2006
bon treball!
Re: Dona, jove i immigrada; triplement discriminada
24 mar 2006
Felicitats per la iniciativa!
Re: Dona, jove i immigrada; triplement discriminada
24 mar 2006
Pq els administradors d'indy no envien posts com aquests a la secció "moderada"?

Tots sabem que JERC i ERC disposen de tots els mitjans que vulguin per a difondre les seves noticies... i també tots sabem el paper que estan jugant (i sobretot el que no estan jugant) a la Generalitat...

Aquest no és el seu lloc.
Sindicat