Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : immigració : laboral
Con una treintena de Guardias Civiles y ochenta trabajadores traídos de otros centros comenzó la huelga en Mercadona
23 mar 2006
CNT ultima las pruebas para presentar denuncias por vulnerar el derecho fundamental y constitucional de huelga

Medidas de seguridad, readmisión de tres delegados sindicales, uno de ellos reconocido como improcedente y el cese de acoso laboral son los motivos de la huelga. Hasta ahora es un veinte por ciento el seguimiento por sustituir Mercadona a los huelguistas con trabajadores traídos de diversos puntos del estado español. Sin embargo el seguimiento aumentará esta noche.
huelga-mercadona.jpg


La huelga “comenzó marcada? por el amplio despliegue de la Guardia Civil en las inmediaciones del centro logístico de Mercadona en Sant Sadurní d´Anoia (Barcelona). Treinta agentes de la benemérita esperaban a los huelguistas en la carretera, que en su derecho y compromiso de informar de los paros, vieron como ordenaban a los piquetes situarse frente a la empresa sin poder vigilar el Comité de Huelga la normalidad o incidencias de los paros.

De este modo, los huelguistas y afiliados a CNT vieron esta mañana que unos cincuenta trabajadores no eran ni de Cataluña ni de ese centro, hasta llegar en la tarde de hoy a la suma de unos ochenta trabajadores desplazados a Sant Sadurní d´Anoia. Además el Comité de Huelga denuncia que “para colofón hasta la dirección de la compañía ha sido reforzada con directivos?.

CNT convocó estos paros de diez días para seguir en una indefinida, y ha comenzado con un colectivo amplio de trabajadores en huelga, el cien por cien personas inmigradas, humildes y trabajadoras. Así pues CNT pondrá todos los recursos jurídicos, humanos, económicos y sindicales de toda la Confederación con vistas al apoyo de los trabajadores, en aras de solucionar este litigio que augura una victoria por un camino virulento de acciones legales y sindicales.

El centro logístico

Está situado en San Sadurní d´Anoia para abastecer a los 146 establecimientos que tiene la empresa en el Cataluña, norte de Valencia y Aragón. En Barcelona la compañía dispone de 79 supermercados, 18 en Tarragona, 16 en Girona y 7 en Lleida.
panfleto-huelga-mercadona.odt
panfleto-huelga-mercadona.odt (33,27 KiB)
panfleto-huelga-mercadona.pdf
panfleto-huelga-mercadona.pdf (71,95 KiB)
Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/mercacoso

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Con una treintena de Guardias Civiles y ochenta trabajadores traídos de otros centros comenzó la huelga en Mercadona
24 mar 2006
CNT prepara les proves per a presentar denúncies per vulnerar el dret fonamental i constitucional de vaga


Mesures de seguretat, readmissió de tres delegats sindicals, un d'ells reconegut com improcedent i el cessament d'assetjament laboral són els motius de la vaga. Fins a ara és un vint per cent el seguiment per substituir Mercadona als vaguistes amb treballadors/es portats de diversos punts de l'estat espanyol. No obstant això el seguiment s'espera que augmenti aquesta nit.


La vaga âva començar marcadaâ? per l'ampli desplegament de la Guàrdia Civil en els voltants del centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní d´Anoia (Barcelona). Trenta agents de la benemérita esperaven als vaguistes a la carretera, que en el seu dret i compromís d'informar de les aturades, van veure com ordenaven als piquets situar-se enfront de l'empresa sense poder vigilar el Comitè de Vaga la normalitat o incidències de les aturades.

D'aquesta manera, els vaguistes i els afiliats a CNT van veure aquest matí que uns cinquanta treballadors que no eren ni de Catalunya ni d'aquest centre, fins a arribar a la tarda d'avui a la suma d'uns vuitanta treballadors desplaçats a Sant Sadurní d´Anoia.

A més el Comitè de Vaga denuncia que âper a colofó fins a l'adreça de la companyia ha estat reforçada amb directiusâ?.

CNT va convocar aquests aturs de deu dies per a seguir en una indefinida, i ha començat amb un col·lectiu ampli de treballadors en vaga, el cent per cent persones immigrades, humils i treballadores. Així doncs CNT posarà tots els recursos jurídics, humans, econòmics i sindicals de tota la Confederació amb vista al suport dels treballadors, en nom de solucionar aquest litigi que augura una victòria per un camí virulent d'accions legals i sindicals.

El centre logístic està situat a Sant Sadurní d´Anoia per a abastir als 146 establiments que té l'empresa a Catalunya, el nord de València i Aragó. A Barcelona la companyia disposa de 79 supermercats, 18 a Tarragona, 16 a Girona i 7 a Lleida.


Salut i visca la lluita de classes
Re: Con una treintena de Guardias Civiles y ochenta trabajadores traídos de otros centros comenzó la huelga en Mercadona
24 mar 2006
amunt els qui lluiten!

solidaritat amb els companys que fan vaga!

BOIKOT MERCADONA!

salut i anarcosindicalisme
Fora jerc de indymedia!!!!!!
25 mar 2006
Que nazionalistes que s´han tornat no ?!!

<<De este modo, los huelguistas y afiliados a CNT vieron esta mañana que unos cincuenta trabajadores no eran ni de Cataluña ni de ese centro,>>

S´hi fossin catalans , que???
Aixos ho escriu un de la intersindical i els de la CNT se li tiren a sobre!!!!!
o deiia per aixos...
25 mar 2006
De este modo, los huelguistas y afiliados a CNT vieron esta mañana que unos cincuenta trabajadores no eran ni de Cataluña ni de ese centro,

no eran ni de Cataluña

no eran ni de Cataluña

no eran ni de Cataluña
Re: Con una treintena de Guardias Civiles y ochenta trabajadores traídos de otros centros comenzó la huelga en Mercadona
25 mar 2006
una mica mes burro i no neixes noi.

Resulta que el fet de traslladar treballadors durant una vaga es una ilegalitat. Als convenis i a l'estatut dels treballadors, per a descriure un trasllat de plantilla en una situació normal, pren com a referencia la regió, zona o comarca d'origen i la de destí...
PER TANT EL COMENTARI QUE CRITIQUES ERA ABSOLUTAMENT ADIENT I ADECUAT.

Ara vas a mamar-la al local de la intersindical

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more