Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: xarxa i llibertat
Concentració Antifeixista a la Universitat de València.
23 mar 2006
Esta convocatòria que m'han enviat pot ser important: CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.
Reenvieu-ho a tots els estudiants que conegueu, si cregueu que val la pena, ¿d'acord?
Joanjo Aguar Matoses
CONCENTRACIÓ: FORA FEIXISTES DE LA UNIVERSITAT

DIA 30 DE MARÇ
12:15H
BIBLIOTECA GREGORI MAIANS-CAMPUS DELS TARONGERS (VALÈNCIA)


Passa'l a tots els teus contactes.

*MANIFEST DE LA PLATAFORMA UNIVERSITÀRIA ANTIFEIXISTA (PUA) *

El passat dijous 9 de març, un company de la facultat de Ciències Socials de la UV va ser agredit per part de persones d'ideologia feixista quan, en la mateixa facultat, intentava impedir el sabotatge que, per part d'aquests individus, pretenien perpetrar a l'exposició sobre el camp de concentració nazi de Mathausen que havia cedit desinteressadament el Fòrum per la Memòria del País Valencià.

Aquest no és un fet aïllat, ja que podem recordar altres esdeveniments com les agressions a companyes en les passades eleccions a Claustre de la Universitat, els atacs patits als locals sindicals d'estudiants, les pintades a la llibreria de la Universitat... tots aquests de caire marcadament polític i ideològic.

Entenem aleshores, que ens trobem davant d'un increment de les activitats de diferents grups de l'extrema dreta a la Universitat de València i a la societat valenciana en general. Aquest increment podem encabir-lo dins d'un clima de crispació fomentat per l'actuació i el discurs del govern i les institucions valencianes, tot aprofitant-se de la instauració legal en la pròpia Universitat de determinades associacions d'estudiants, implicades sempre d'una manera o altra en aquest tipus d'actes i agressions.

Així doncs, les associacions que baix signem expressem:

1.- El nostre absolut rebuig cap a aquest tipus d'accions que no es dirigeixen únicament contra un estudiant o el seu grup, sinó contra el conjunt de la comunitat universitària i contra la mateixa Universitat destinades a coaccionar la llibertat d'expressió.

2.- L'important increment de les agressions de caire ideològic i polític que es venen produint en els darrers anys, accelerant-se a més en aquests darrers mesos; estant continues les agressions patides per les associacions d'esquerres.

3.- La nostra preocupació per les relacions que semblen existir entre determinades organitzacions estudiantils Fórum Universitario (FU) i grups d'extrema dreta externs a la Universitat com ara els partit polític feixista España 2000 i Coalicio Valenciana; i el GAV (Grup d'Acció Valencianista), amb els quals els propis líders de la mencionada associació estudiantil ens han comentat en diverses ocasions els seus vincles personals.

I exigim:

4.- La necessitat d'una actuació conjunta de totes les associacions d'estudiants que defenen la democràcia, la llibertat d'expressió i els drets del conjunt del cos estudiantil; actuació que deu d'estendre's al conjunt del món universitari i que deu implicar de manera conscient i participativa a la institució a tots els seus nivells, especialment als més alts.

5.- Hem de buscar vies i actuacions per a respondre i combatre aquestes agressions, que MAI deuen de tornar-se a repetir, establint-se un protocol d'actuació immediata davant de qualsevol acte similar, qualsevol incitació a la violència política o justificació d'aquesta , a més de reforçar-se les mesures preventives.

6.- La necessitat que la implicació s'estenga més enllà del món universitari, recordant que aquesta problemàtica no sols és pròpia de la Universitat, sinó que és una realitat diària de la nostra societat, realitat davant la que demandem una actitud molt més conscient i menys ambigua per part de les responsables polítics del govern valencià i de l'equip municipal.

Per tot açò, i per a recolzar tant al nostre company agredit com la llibertat d'expressió i els drets de tots i totes les estudiants, US CONVOQUEM A UNA CONCENTRACIÓ MULTITUDINÀRIA DEL CONJUNT DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA EL PROPER DIJOUS DIA 30 DE MARÇ, EN LA PLAÇA QUE ES TROBA BAIX LA BIBLIOTECA GREGORI MAIANS DEL CAMPUS DE TARONGERS , A LES 12:15 HORES DEL MAT�.

BEA. CEPC, Itaca, Campus Jove, A Contracorrent-JEUV, CES, ACED, Estudiants de Comunicació.

Adhesions: Coordinadora Enric Valor, Universitat Solidària, AECA, Fòrum per la Memòria del País Valencià, UGT-UV, CGT-UV, STEPV-IV, COS, CTPV.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració Antifeixista a la Universitat de València.
24 mar 2006
Endavant companys la lluita pels nostres drets sempre l'aixafen de la mateixa manera peró respondre es un delicte ... Be sabeu on són i qui són a vegades una hòstia a temps fa miracles ... Salut llibertat i solidaritat ( això passa arreu dels ppcc , la diferencia es com ho intentem solucionar ...)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more